ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βουγιούκας: "Σεβασμό σε όλους"

Βουγιούκας: "Σεβασμό σε όλους"
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα για το ματς με την Καβάλα (21/11, 17:00) και ο Ίαν Βουγιούκας ξεκαθάρισε πως η ομάδα δεν θεωρεί κανένα ματς εύκολο πριν μπει στο παρκέ.

Ο Έλληνας σέντερ του Παναθηναϊκού προτιμά να κρατάει χαμηλούς τους τόνους εν όψει του αγώνα για την 5η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, κατά την οποία ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Καβάλα.

Φυσικά, σε αυτή την προσπάθεια το προπονητικό τιμ θα έχει και πάλι την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς παίκτες της ομάδας. Άλλωστε, το πιθανότερο είναι να ξεκουραστούν κάποιοι εκ των Μάριτς (πρήξιμο στον αγκώνα), Μπατίστ (μυικός σπασμός στην πλάτη), Καϊμακόγλου (μυικός σπασμός στην πλάτη), Σάτο (διάστρεμμα), Νίκολας (διάστρεμμα) οι οποίοι επέστρεψαν από την Ιταλία τραυματίες.

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα ο Ίαν Βούγιουκας τόνισε πως στόχος είναι η ομάδα του να κάνει άλλη μία καλή εμφάνιση: "Αυτό που θα αναζητήσουμε είναι μια ακόμη καλή εμφάνιση στο ενεργητικό μας. Θα πρέπει να εστιάσουμε και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά την αναμέτρηση με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο.

Δεν περιμένουμε ένα εύκολο παιχνίδι, κανένα παιχνίδι δεν θεωρούμε εύκολο πριν μπούμε στο παρκέ. Αντίθετα, προετοιμαζόμαστε κάθε φορά για έναν δύσκολο αγώνα και δείχνοντας τον δέοντα σεβασμό σε κάθε αντίπαλο, σε κάθε ομάδα, αλλά και σε εμάς τους ίδιους. Θέλουμε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση και να προχωρήσουμε με ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα".

Από την πλευρά του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επισήμανε πως ". ..για μία ακόμη φορά και όχι για τελευταία θα πρέπει να αλλάξουμε τον προσανατολισμό μας. Από έναν εκτός έδρας αγώνα στην Ευρωλίγκα, επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα με έναν εντός έδρας αγώνα, απέναντι στην Καβάλα.

Ο στόχος μας δεν αλλάζει. Με σεβασμό στον αντίπαλο και μια ομάδα που έχει δείξει θετικά στοιχεία, θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο έχοντας κίνητρο, αλλά και όντας αποφασισμένοι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το κάθε θετικό αποτέλεσμα στο ελληνικό πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ