ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Μάριτς, αλλά με Τσαρτσαρή

Χωρίς Μάριτς, αλλά με Τσαρτσαρή
Τσαρτσαρής INTIME SPORTS

Τις υπηρεσίες του Άλεξ Μάριτς θα στερηθεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ματς με το Μαρούσι (28/11, 17:00) καθώς ο Κώστας Τσαρτσαρής αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε

Έτσι, ο Σέρβος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον έναν από τους δύο ψηλούς που δεν γυμνάστηκαν την Παρασκευή το απόγευμα.

Ο Μάριτς άλλωστε μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στον αγκώνα του θα αργήσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Οι "πράσινοι" μετά την ήττα από τη Βαλένθια θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να επανέλθουν στις νίκες και μάλιστα παρουσία του κόσμου τους.

Στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα παραβρεθούν για την αναμέτρηση αυτή, ο Σύλλογος ΝΕΦΟ Νικηφόρος BC, ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Αγ. Βαρβάρας, το 2ο Γυμνάσιο Αργυρούπολης και η Καλαθοσφαιρική Ακαδημία Αργειακός Έσπερος. Συνολικά 510 άτομα θα φιλοξενηθούν από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Παράλληλα, τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατίθενται αύριο από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» από τις 11π.μ. ως τις 2μ.μ. και από τις 2μ.μ. στα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ. Ανοιχτές θα είναι οι θύρες 3, 11, 14, 29, VIP και VIP B. Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας από τη θύρα 7, θα εισέλθουν από τη θύρα 3 και αντίστοιχα αυτοί της 15 από την 11 και αυτοί των 25 και 27 από την 29. Επίσης, η είσοδος των αυτοκινήτων θα γίνει από την Πύλη Δ (κολυμβητήριο).

Στις δηλώσεις του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε την ανάγκη η ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες: " Επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά την ήττα μας από τη Βαλένθια και μαζί θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες.

Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να ξεχάσουμε γρήγορα το παιχνίδι με τη Βαλένθια και τι έγινε σε αυτόν τον αγώνα, προκειμένου να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε την Πέμπτη και να κάνουμε αυτή τη φορά ένα καλό παιχνίδι, με συγκέντρωση και προσοχή, ώστε να πάρουμε την νίκη. Και μαζί να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο".

Από πλευράς παικτών του Παναθηναϊκού μίλησε ο Κώστας Καϊμακόγλου ο οποίος τόνισε: " Ο αγώνας είναι σίγουρα ιδιαίτερος για μένα. Μετά από τόσα χρόνια που ήμουν κομμάτι του Αμαρουσίου, τώρα καλούμαι να αντιμετωπίσω αυτή την ίδια ομάδα στην οποία βρίσκονται ακόμη αρκετοί φίλοι.

Η αναμέτρηση όμως δεν έχει να κάνει με εμένα, έχει να κάνει με την ομάδα. Στόχος όλων μας είναι η νίκη, ενώ αναζητούμε και μια καλή εμφάνιση. Θέλουμε να δείξουμε ότι ο τρόπος που παίξαμε απέναντι στη Βαλένθια είναι μια κακή παρένθεση που θα κλείσει άμεσα. Δουλεύουμε, προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο και θέλουμε να φανεί και στον αυριανό αγώνα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ