ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Ανέβασε στροφές ο Καλαϊτζής

Ανέβασε στροφές ο Καλαϊτζής
INTIME SPORTS

Πιο δυνατά στις προπονήσεις του Πανελληνίου μπήκε πλέον ο Γιώργος Καλαίτζής ο οποίος δείχνει να έχει ξεπεράσει τη θλάση ελαφριάς μορφής στο γαστροκνήμιο που είχε υποστεί.

Άπαντες στις τάξεις των "Ολυμπιονικών" ανεβάζουν στροφές προκειμένου να είναι πανέτοιμοι για το ματς της Κυριακής κόντρα στον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το ευχάριστο για τον Θανάση Σκουρτόπουλο είναι ότι έχει πλέον στη διάθεσή του τον Γιώργο Καλαϊτζή ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πόδι του (θλάση στο γαστροκνήμιο).

Το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στην αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση, παρά το γεγονός ότι δεν θα είναι 100% έτοιμος. Ο αγώνας με τον "γηραιό" επισημοποιήθηκε ότι θα γίνει την Κυριακή, συνεπώς δεν θα πραγματοποιηθεί φιλικό ματς όπως αρχικά εξεταζόταν.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας


Με το σύνθημα "πάμε μπάσκετ", τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ Πανελλήνιος τίθενται σε κυκλοφορία από αύριο Πέμπτη 21 Οκτωβρίου.

Οι προεγγραφές για την απόκτησή τους, θα γίνονται καθημερινά 10:00 - 13:00 και 17:00 - 19:00 στα εκδοτήρια του Χαλκιοπουλείου κλειστού γυμναστηρίου της Λαμίας.

Πακέτα Προσφορών - Τιμές

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ Πανελλήνιος θα διατίθενται στο κοινό σε 4 διαφορετικές κατηγορίες τιμών και παροχών-υπηρεσιών προς τους κατόχους τους.

Θα ισχύουν δε για όλους τους εντός έδρας αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος (κανονική περίοδος και πλέι οφ), καθώς και του Eurocup.

Κατηγορία 1 - VIP

Παροχές:

- Θέση στην εξέδρα των επισήμων
- Χρήση του Panellinios - Nuestras VIP Lounge πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα
-Θέση πάρκινγκ στο Χαλκιοπούλειο
-Προτεραιότητα εξασφάλισης εισιτηρίων στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας
-Δωρεάν είσοδος στους φιλικούς αγώνες
-Παρουσία στις εκδηλώσεις της ομάδας
-Post match VIP Lounge - events και συναντήσεις με την ομάδα μπάσκετ (Δυνατότητα φωτογράφισης με τους παίκτες κλπ.)

ΤΙΜΗ: 500 ΕΥΡΩ

Κατηγορία 2 - EXECUTIVE

Παροχές:

- Θέση στις court side εξέδρες (δίπλα στον αγωνιστικό χώρο)
- Προτεραιότητα εξασφάλισης εισιτηρίων στους εκτός έδρας αγώνες
- Δωρεάν είσοδος στους φιλικούς αγώνες
- Παρουσία στις εκδηλώσεις της ομάδας

ΤΙΜΗ: 200 ΕΥΡΩ

Κατηγορία 3 - REGULAR

Παροχές:

- Θέση στο άνω διάζωμα, Θύρα 2-4 (κέντρο)
- Προτεραιότητα εξασφάλισης εισιτηρίων στους εκτός έδρας αγώνες
- Δωρεάν είσοδος στους φιλικούς αγώνες
- Παρουσία στις εκδηλώσεις της ομάδας

ΤΙΜΗ: 150 ΕΥΡΩ

Κατηγορία 5 - SCHOLAR

Παροχές:


- Θέση σε ειδική παιδική εξέδρα
- Δωρεάν είσοδος σε φιλικούς αγώνες
- Παρουσία στις εκδηλώσεις της ομάδας
- Φωτογράφιση με τους παίκτες της ομάδας
- παιδικό κασκόλ
- Συμμετοχή στα events της ομάδας

ΤΙΜΗ: 50 ΕΥΡΩ

Διαδικασία προεγγραφής

Από αύριο Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010 οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να προεγγράφονται στο ειδικό desk της ΚΑΕ στα εκδοτήρια του Χαλκιοπουλείου Γυμναστηρίου καθημερινά 10:00 - 13:00 και 17:00 - 19:00.

Για την απόκτηση εισιτηρίου, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώνουν ονοματεπώνυμο και αριθμό δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, σύμφωνα με τις επιταγές του υφισταμένου νομικού πλαισίου.

Στην αίτηση για παιδικό εισιτήριο, απαιτείται πιστοποιητικό γεννήσεως ή άλλο αποδεικτικό στοιχείο, ότι ο κάτοχός του, είναι κάτω των 17 ετών.

Διευκρινίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας, είναι προσωπικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ θα φέρουν και το ονοματεπώνυμο του κατόχου.

Το seating στον ειδικό χώρο των εξεδρών των εισιτηρίων διαρκείας είναι ελεύθερο και στη βάση του first come - first serve.

Στο Χαλκιοπούλειο, στα εντός έδρας παιχνίδια του Πανελληνίου, θα υπάρχει ειδική σήμανση για τις θέσεις διαρκείας και την πρόσβαση σε αυτές.

Για την παραλαβή των εισιτηρίων, τα οποία θα διατίθενται στο κοινό από την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010, θα απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του δικαιούχου.

TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ