ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Έρχεται ο Μάκιντος

Έρχεται ο Μάκιντος

Την Τρίτη αναμένεται να έρθει στη χώρα μας το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανελληνίου, Λαμόντ Μάκιντος ο οποίος θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναζητά κι άλλους παίκτες για να συμπληρώσει το ρόστερ της ομάδας του, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια άλλη συμφωνία με παίκτη.

Είναι πολύ ευχαριστημένος με την απόκτηση του Λαμόντ Μάκιντος και πλέον αναζητά άλλους δύο παίκτες, ενώ παράλληλα γίνεται αγώνας δρόμου στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Μάκιντος θα βρίσκεται στη χώρα μας την Τρίτη και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας, προκειμένου σταδιακά να αρχίσει να αφομοιώνει τα συστήματα και τη νοοτροπία του νέου του προπονητή.

Οι "Ολυμπιονίκες" θα πάρουν μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει ο Πανελευσινιακός το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τη συμμετοχή επίσης του Ηλυσιακού, του Περιστερίου και φυσικά του διοργανωτή.

Το Σάββατο, η ομάδα του Σκουρτόπουλου θα αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό και εφόσον νικήσει θα παίξει την επόμενη ημέρα με το νικητή του αγώνα Περιστέρι-Πανελευσινιακός.

TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ