ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

"Ότι λάθη έγιναν, έγιναν!"

"Ότι λάθη έγιναν, έγιναν!"
INTIME SPORTS

Στην πρεμιέρα του β' γύρου του πρωταθλήματος, ο Πανελλήνιος υποδέχεται τον Ηρακλή με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του επιτρέψει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας

Κρίσιμο ματς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος δίνουν οι "Ολυμπιονίκες" οι οποίοι ελπίζουν να πάρουν τη ρεβάνς για την ήττα στο παιχνίδι του α' γύρου από τον Ηρακλή.

Στο κλειστό της Λαμίας, οι άνθρωποι της ομάδας ελπίζουν να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους και με τη βοήθεια του να πετύχουν την 4η νίκη τους στο πρωτάθλημα, κόντρα σε μία ομάδα που έχει ακριβώς τον ίδιο απολογισμό.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, μίλησε τη γλώσσα της... αλήθειας, ξεκαθαρίζοντας: "Για εμάς στο ματς με τον Ηρακλή, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Τα ψέματα τελείωσαν. Ότι λάθη έγιναν, έγιναν!

Πρέπει να κερδίσουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα, η οποία βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με εμάς και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη στο β’ γύρο και από εκεί και πέρα να δούμε πιο αισιόδοξα τα πράγματα στη συνέχεια".

Από την πλευρά του, ο Μόρις Μπέιλι επισήμανε: " Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που πολλοί το έχουν χαρακτηρίσει τελικό. Εγώ δεν συμφωνώ. Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και θα παλέψουμε και σε αυτό για τη νίκη.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Στο β’ γύρο, θα παρουσιαστούμε πιο δυνατοί. Το παιχνίδι χρειάζεται σοβαρότητα και απόλυτη συγκέντρωση".

TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ