ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Σκουρτόπουλος: "Όλοι ξέρουν τι φταίει"

Σκουρτόπουλος: "Όλοι ξέρουν τι φταίει"
INTIME SPORTS

Στον Πανελλήνιο η νίκη επί του Ικάρου φαντάζει επιτακτική ανάγκη και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος επισημαίνει ότι η ομάδα του δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών.

Η μία νίκη που έχουν κάνει οι "Ολυμπιονίκες" στα τέσσερα ματς έχουν φέρει τον Πανελλήνιο σε πολύ δυσχερή κατάσταση εν όψει της συνέχειας.

Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και καλεί τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για τη νίκη, καθώς ακολουθεί ακόμα δυσκολότερη συνέχεια.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Έλληνας προπονητής επισήμανε: " Δεν έχουμε άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό μας εκτός από τη νίκη. Δεν ξεχωρίζουμε τον αντίπαλο. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη, για να μας βοηθήσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Δεν έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα και όλοι γνωρίζουν τι φταίει. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Ο Ίκαρος είναι μία σοβαρή ομάδα, πειθαρχημένη και έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα".

Ο Γιόζεφ Κράμπενχοφτ στις δηλώσεις του συμφώνησε με τον Θανάση Σκουρτόπουλο λέγοντας: "Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας.

Έχουμε μεγαλύτερες δυνατότητες, απλά δεν το έχουμε δείξει μέχρι τώρα. Θεωρώ ότι αν παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι, θα πάρουμε τη νίκη. Ο Ίκαρος έχει κάνει καλό ξεκίνημα αλλά αυτό δεν μας επηρεάζει. Εμείς θέλουμε τη νίκη, όπως άλλωστε και σε κάθε παιχνίδι".

TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ