ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Σκουρτόπουλος: "Το πιο δύσκολο"

Σκουρτόπουλος: "Το πιο δύσκολο"
INTIME SPORTS

Ο Πανελλήνιος αντιμετωπίζει την Τρίτη την Γαλατάσαραϊ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Eurocup και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ξεκαθαρίζει ότι είναι το πιο δύσκολο ματς απ' όλα

Η αποστολή του Πανελληνίου αναχώρησε την Δευτέρα για την Τουρκία, όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει τη Γαλατάσαραϊ.

Η αποστολή αναχώρησε χωρίς τον Ντέρικ Μπάιαρς, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και χωρίς οι παίκτες να έχουν προλάβει πρώτα να αγωνιστούν από τη στιγμή που η ομάδα έπαιξε το απόγευμα της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.


"Θεωρητικά το παιχνίδι με αντίπαλο τη Γαλατάσαραϊ, είναι το πιο δύσκολο του ομίλου. Η Γαλατά έχει κάνει μεγάλη επένδυση και είναι το φαβορί για την 1 θέση στον όμιλο", τόνισε ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε:

"Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, αν και δεν θα έχουμε μαζί μας τον Μπάιαρς, ενώ θα είμαστε ουσιαστικά και χωρίς προπόνηση, αφού το ματς είναι 48 ώρες μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Πάντως, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα στην Τουρκία, τα δύο παιχνίδι που ακολουθούν, είναι τα πιο σημαντικά".


Με τη σειρά του, ο Βασίλης Ξανθόπουλος αναγνώρισε τις δυσκολίες που υπάρχουν στην αναμέτρηση: "Έχουμε δει τη Γαλατάσαραϊ, τόσο στους αγώνες του Eurocup, όσο και σε αγώνες του πρωταθλήματος Τουρκίας. Είναι μία πολύ καλή ομάδα με σπουδαίους παίκτες και το παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα".

TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ