ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Στην Αθήνα Όστοϊτς και Μπάιαρς

Στην Αθήνα Όστοϊτς και Μπάιαρς
INTIME SPORTS

Κατέφθασαν στη χώρα μας οι Τζούρο Όστοϊτς και Ντέρικ Μπάιαρς, ενώ τα ξημερώματα της Τρίτης αναμένεται να έρθει στην Αθήνα για λογαριασμό του Πανελληνίου και ο Νταμίρ Ράντσιτς.

Οι δύο νέοι παίκτες του Πανελληνίου βρίσκονται πλέον στη χώρα μας και θα ενσωματωθούν άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Ο Όστοϊτς θα κάνει κανονικά προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ δύσκολα θα γυμναστεί ο Μπάιαρς μετά το υπερατλαντικό ταξίδι. Ο 26χρονος Αμερικανός αν δεν προπονηθεί τη Δευτέρα θα το κάνει σίγουρα την Τρίτη στο κλειστό του Χαϊδαρίου, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας.

Ο Νταμίρ Ράντσιτς αναμένεται να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Τρίτης και την ίδια μέρα θα βρεθεί στο κλειστό του Χαϊδαρίου τουλάχιστον για... ξεμούδιασμα.

Οι προπονήσεις της ομάδας γίνονται εκεί από την περασμένη εβδομάδα, ενώ η ομάδα θα μετακομίσει στην Λαμία στις αρχές Οκτωβρίου, καθώς αυτό που προέχει τώρα είναι να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Οι "Ολυμπιονίκες" αναζητούν ακόμα τέσσερις παίκτες για να παρουσιαστούν πλήρεις εν όψει της νέας σεζόν, καθώς χρειάζονται ακόμα ένα σέντερ, έναν πάουερ φόργουορντ, ένα φόργουορντ. Θέλουμε 5αρι, πλέι μέικερ, 4αρι και ένα πλέι μέικερ.

TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ