ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Στο... περίμενε για Μπλάκνεϊ

Στο... περίμενε για Μπλάκνεϊ
INTIME SPORTS

Είναι δεδομένο ότι ο Πανελλήνιος θέλει να κρατήσει τον Ρόντρικ Μπλάκνεϊ στο ρόστερ του, ωστόσο αυτός ζήτησε χρόνο για να απαντήσει και οι "Ολυμπιονίκες" είναι αποφασισμένοι να περιμένουν λίγες μέρες ακόμα.

Ο Ρόντρικ Μπλάκνεϊ έκανε εκπληκτική χρονιά πέρσι και οι "Ολυμπιονίκες" θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, από τη στιγμή άλλωστε που δεν έχει υπογράψει αλλού.

Η πρόταση που κατατέθηκε στον "Μου-Μου" δεν τον ικανοποιεί απόλυτα, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να απαντήσει θετικά και να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Πανελλήνιο τη νέα σεζόν.

Ο λόγος είναι απλός και σε αυτόν ποντάρουν οι "Ολυμπιονίκες" που θέλουν έναν παίκτη της κλάσης του Μπλάκνεϊ πιστεύοντας πως η αγάπη του Αμερικανού για τη χώρα μας και το γεγονός ότι θέλει να μείνει εδώ, θα υπερισχύσουν.

Παρ' όλα αυτά, είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν μόνο για λίγες ακόμα μέρες καθώς στη συνέχεια θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού έναν γκαρντ με την ηγετική φυσιογνωμία του 34χρονου παίκτη.

Στο μεταξύ, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είχε την Τρίτη στη διάθεσή του και τον νεοαποκτηθέντα Νταμίρ Ράντιτς, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ