ΠΑΟΚ

Αγιασμός και φιλικό με Καβάλα λόγω αναβολής

Αγιασμός και φιλικό με Καβάλα λόγω αναβολής
Αγιασμός

Την ίδια ώρα που οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΚ βρίσκονταν στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ στο PAOK Sports Arena η ομάδα του ΠΑΟΚ παρουσία της διοίκησης της ΚΑΕ πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ευχή του Σούλη Μαρκόπουλου και των συνεργατών του είναι το αγωνιστικό τμήμα να συνεχίσει να διακατέχεται από υγεία εν όψει των υποχρεώσεων που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σε ένα στοιχείο που κυριάρχησε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας μέχρι σήμερα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ συνεχίζει να αναμένει να δει τι μέλλει γενέσθαι με την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ ώστε να δει πως θα διαμορφώσει το πρόγραμμά του και αν θα προτιμήσει για το Σαββατοκύριακο την διεξαγωγή κάποιου φιλικού παιχνιδιού.

Η οριστική ενημέρωση για αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος και η μετάθεση της 1ης αγωνιστικής για την επόμενη εβδομάδα, άλλαξε και τα πλάνα του Μαρκόπουλου. Έτσι αντί του αγώνα με τον Παναθηναϊκό που φυσικά δεν θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (16/10, 14:00), ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Καβάλα σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο PAOK Sports Arena, με ελεύθερη μάλιστα είσοδο για τους φιλάθλους της ομάδας.

Από εκεί και πέρα στο διοικητικό κομμάτι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ απομένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στο υπάρχον πενταμελές διοικητικό σχήμα μετά και την οριστική και αμετάκλητη παραίτηση του Άρη Καρακούση που ακολούθησε αυτές των Βαγγέλη Γαλατσόπουλου και Πόλυ Κατσιώρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ