ΠΑΟΚ

Αποστολίδης: "Γυρίζω σπίτι μου"

Αποστολίδης: "Γυρίζω σπίτι μου"

Την ανακοίνωση της συνεργασίας της με τους Τοντόρ Γκετσέφσκι, Λάζαρο Παπαδόπουλο, Γιώργο Αποστολίδη και Γιώργο Δέδα αναμένεται να πραγματοποιήσει εντός της εβδομάδας που ξεκίνησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Εβδομάδα ανακοινώσεων των Τοντόρ Γκετσέφσκι, Λάζαρου Παπαδόπουλου, Γιώργου Αποστολίδη και Γιώργου Δέδα αναμένεται να είναι αυτή που ξεκίνησε για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Κι αν ο διεθνής Σκοπιανός πάουερ φόργουορντ – σέντερ ενδεχομένως να βρεθεί ακόμα και την Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του οι άλλοι τρεις μπορεί να υπογράψουν ανά πάσα στιγμή κάτι που όπως φαίνεται είναι το μόνο που απομένει.

Ο Αποστολίδης μάλιστα ίσως και σήμερα (16/08) να βρεθεί στο PAOK Sports Arena ώστε να βάλει την υπογραφή του στο μονοετές του συμβόλαιο με τον 26χρονο διεθνή πλέι μέικερ να δείχνει ιδιαίτερα ανυπόμονος για την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του στην εφημερίδα ΣΠΟΡ του ΒΟΡΡΑ όπου τόνισε: " Είμαι ΠΑΟΚτσής και δεν το έκρυψα ποτέ, άρχισα να παίζω στον ΠΑΟΚ, έμεινα δέκα χρόνια από το μίνι μέχρι το ανδρικό, είμαι δεμένος με την ομάδα και είμαι διπλά χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που αγαπώ", για να προσθέσει: " Θα νοιώθω σαν στο σπίτι μου σ΄ αυτό το γήπεδο. Είμαι από τους τυχερούς που πρωτοπάτησαν εκεί και δουλεύοντας καθημερινά για μία τριετία, έστω κι αν έπαιξα ελάχιστα σε αγώνες, τον νοιώθω σαν δικό μου χώρο. Έτσι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα προσαρμογής και δεν θέλω να επιστρέψω μόνο για ένα χρόνο, αλλά για πολλά περισσότερα".

Όσο για τον ίδιο; " Γυρίζω έμπειρος θέλω να πιστεύω και σε μεστή ηλικία. Αυτά που πέρασα σε άλλες ομάδες θεωρώ ότι θα με βοηθήσουν. Κάθε εμπειρία είναι σε καλό του αθλητή. Πρέπει να ξέρουν όλοι όμως ότι δεν έχω καμία ανησυχία για τον ρόλο που θα μου δοθεί. Θα κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου. Σημασία για μένα έχει να πάει καλά η ομάδα. Και να μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω για να την βοηθήσω να πετύχει αυτά που θέλει".

Τέλος εκτός των Γκετσέφσκι, Παπαδόπουλου, Αποστολίδη και Δέδα ο Σούλης Μαρκόπουλος που επιστρέφει σήμερα και πάλι στην Θεσσαλονίκη φαίνεται να συνεχίζει να εξετάζει συγκεκριμένο Σέρβο σμολ φόργουορντ. Κι όσο για την θέση του βασικού σούτινγκ γκαρντ μέσα στους στόχους του παραμένει ο Άντονι Γκράντι που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Πανελληνίου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ