ΠΑΟΚ

Αποστολίδης: "Ξέρουμε τι να περιμένουμε"

Αποστολίδης: "Ξέρουμε τι να περιμένουμε"
Αποστολίδης

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει του παιχνιδιού του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο PAOK Sports Arena με τον Σούλη Μαρκόπουλο να μην αντιμετωπίζει πλέον κάποιο πρόβλημα.

Αυτό γιατί και ο Ρόουλ Μάρσαλ που είχε αισθανθεί κάποιες ενοχλήσεις στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη το περασμένο Σάββατο στο Αλεξάνδρειο είναι πλέον κανονικά στην διάθεση του προπονητή του.

Πως όμως βλέπει το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Γιώργος Αποστολίδης; Ο διεθνής πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ το χαρακτήρισε ως ένα ιδιαίτερο παιχνίδι σε δηλώσεις του στο περιθώριο των εγκαινίων της μπουτίκ της ομάδας.

" Είμαστε δυνατοί στην έδρα μας, στην οποία δε φοβόμαστε κανέναν. Ξέρουμε τι να περιμένουμε από την ΑΕΚ, απέναντι στην οποία βρεθήκαμε σε φιλικό παιχνίδι στη διάρκεια της προετοιμασίας μας".

Σε ερώτηση για τον Ρόμπερτ Ντόζιερ απάντησε: " Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Τον ξεχώρισα την περασμένη περίοδο με την Ρόδο. Έχει μπει ήδη στο κλίμα και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα, αφού είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Είναι "καθαρό" τεσσάρι".

Όσο για το ότι ξεκινούν την Τρίτη και οι φετινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ με το εκτός έδρας παιχνίδι στην Μαδρίτη, κόντρα στην Εστουντιάντες για την πρεμιέρα του ομίλου του Eurocup, τόνισε: " Όλοι θέλουμε να παίζουμε στην Ευρώπη. Να παίζουμε καλά και να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ