ΠΑΟΚ

Εργομετρικές εξετάσεις για τους παίκτες

Εργομετρικές εξετάσεις για τους παίκτες
INTIME SPORTS

Το πρωί της Παρασκευής υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ που θα προπονηθούν το απόγευμα της ίδιας μέρας και το Σάββατο.

Σε εργομετρικές εξετάσεις υποβλήθηκαν σήμερα το πρωί οι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, στο Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης Metrisis.

Οι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, πέρασαν από όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που στοχεύουν στην επιστημονική στήριξης της προπονητικής διαδικασίας των αθλητών.

Πιο συγκεκριμένα, οι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος, Γιαννακίδης, Αποστολίδης και Δέδας στο πρώτο γκρουπ, Αράπης, Κεσίσογλου, Αμπαράς, Μαλούνας, Σαββίδης στο δεύτερο γκρουπ), πέρασαν από εργομετρικό έλεγχο για δύναμη (ισοκινητική, ισομετρική), ταχυδύναμη (αλτικότητα, εκρηκτική δύναμη), αντοχή (αναερόβια ισχύς, δείκτης αντοχής), βασικό-ενεργειακό μεταβολισμό, λιπομέτρηση και σωματομετρήσεις.

Το πρόγραμμα της ομάδας του ΠΑΟΚ συνεχίζεται με δύο ακόμη προπονήσεις (απόγευμα Παρασκευής και μεσημέρι Σαββάτου) στο PAOK Sports Arena, ενώ το απόγευμα της Κυριακής (29/8) η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για το Λιτόχωρο, όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ