ΠΑΟΚ

Κρατάει την τύχη στα χέρια του

Κρατάει την τύχη στα χέρια του
Γκρέι CELIK

Ο ΠΑΟΚ μετά την χθεσινή νίκη επί της Ροάν στην Γαλλία κρατάει πλέον την τύχη της πρόκρισης στους 16 του φετινού Eurocup αρκεί να κερδίσει την Τρίτη στο PAOK Sports Arena την Εστουντιάντες με διαφορά 12 πόντων.

Μία νίκη που θα επιτρέψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να πάει αδιάφορη την τελευταία αγωνιστική στο Τρεβίζο κόντρα στην Μπενετόν (21/12) με την ιταλική ομάδα ήδη να έχει προκριθεί.

Σε περίπτωση που η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου, που ωστόσο το μόνο που σκέφτεται την στιγμή αυτή είναι το παιχνίδι του Σαββάτου (11/12, 16:30) στο PAOK Sports Arena με τον Πανελλήνιο για το πρωτάθλημα, κερδίσει με διαφορά μικρότερη των 11 πόντων που είχε χάσει (88-77) στην πρεμιέρα στην Μαδρίτη θα πρέπει ή να κερδίσει στο Τρεβίζο ή να χάσει η Εστουντιάντες στην Μαδρίτη από την Ροάν.

Από εκεί και πέρα η αποστολή του ΠΑΟΚ είναι να αφιχθεί στις 01:45 μετά τα μεσάνυχτα στην Θεσσαλονίκη από την Ζυρίχη με την αναμονή μέχρι το απόγευμα που θα φύγει από την Ροάν οδικώς για την Λυών και από εκεί για την ελβετική πόλη να είναι γλυκιά μετά την χθεσινή νίκη.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Τζάστιν Γκρέι αγωνίστηκε μία εβδομάδα μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του στο πρώτο παιχνίδι με την Ροάν στο PAOK Sports Arena στην μύτη του και χωρίς προστατευτική μάσκα.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του στα ΣΠΟΡ του ΒΟΡΡΑ μετά την λήξη του αγώνα δήλωσε: " Δεν ήξερα αν θα παίξω. Ήρθα εδώ για να κάνω πρώτα προπόνηση και να δούμε τι μπορώ να κάνω. Ο τραυματίας πάντα πονάει αλλά όταν κάνεις χειρουργείο δεν παίζεις. Εγώ έπαιξα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που τα κατάφερα και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε μία τόσο σημαντική νίκη, η πρώτη εκτός έδρας".

Όσο για το αποτέλεσα είπε: " Θεωρώ ότι δεν είναι τυχαίο αποτέλεσμα, γιατί η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά και με τον Ολυμπιακό με το παιχνίδι να ήταν συνέχεια εκείνης της εμφάνισης. Κλειδί ήταν η άμυνα μας αφού τους περιορίσαμε στους 60 πόντους στο σπίτι τους. Στην αρχή τρέξαμε καλά, πήραμε τις ευκαιρίες για σουτ ενώ έκανε πολύ καλή δουλειά ο Λάζος στην ρακέτα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ