ΠΑΟΚ

Ξεκινάει από Ατλάντα ο Ντόζιερ

Ξεκινάει από Ατλάντα ο Ντόζιερ
INTIME SPORTS

Στον δρόμο για την Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Ρόμπερτ Ντόζιερ ώστε από αύριο Παρασκευή (05/11) να βρίσκεται στην διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας δρόμου των ιθυνόντων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για εύρεση αεροπορικών εισιτηρίων στον απόφοιτο του Μέμφις και πέρσι παίκτη του Κολοσσού Ρόδου μετουσιώθηκε με επιτυχία και πλέον το μόνο που απομένει είναι σε λίγες ώρες να ξεκινήσει το ταξίδι του από την Ατλάντα.

Αυτό που απομένει να φανεί από την στιγμή που θα πατήσει το πόδι του στην Θεσσαλονίκη είναι να φανεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται εν όψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο για την 3 αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

Από την πλευρά του ο Σούλης Μαρκόπουλος σε δηλώσεις του στα ΣΠΟΡ του ΒΟΡΡΑ για την επιλογή του Ντόζιερ τόνισε: "Δεν είχαμε πολλούς παίκτες «ελεύθερους» αυτόν τον καιρό. Ο Ντόζιερ είναι καλός παίκτης, επελέγη στο ντραφτ από τους Χιτ, έχει πολύ καλό βιογραφικό και θα μας βοηθήσει".

Κι όσο για το ότι είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος όταν και αγωνίστηκε με την φανέλα του Κολοσσού Ρόδου τόνισε: "Είναι πολύ σημαντικό το ότι γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα με την περσινή του συμμετοχή και θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να φέρουμε κάποιον Αμερικανό που δεν ξέρει τι συμβαίνει στην Ευρώπη. Τον περιμένουμε να έρθει".

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και πέραν της αναμονής της άφιξης του Ντόζιερ ο Μαρκόπουλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα έχοντας όλους τους υπόλοιπους παίκτες του στην διάθεσή του.

Να σημειωθεί τέλος, ότι στην χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης η πλευρά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε δια του εκπροσώπου της Παρίση Στογιάννη την παρουσία Εισαγγελέα στο Αλεξάνδρειο από την στιγμή που η αποστολή θα φθάσει στο γήπεδο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ