ΠΑΟΚ

"Να είμαστε ανταγωνιστικοί..."

"Να είμαστε ανταγωνιστικοί..."
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Πυλαίας για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι δεδομένη, όμως στο "στρατόπεδο" του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν ένα καλό "πρόσωπο".

Από την προπόνηση της ομάδας έλειψε ο Ντόνι ΜακΓκράθ, ο οποίος βρίσκεται στην Γερμανία, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

"Κάθε παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό έχει πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ακόμη πιο δύσκολο για μας, καθώς και σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζουμε, αλλά και θα αγωνιστούμε χωρίς την συμπαράσταση των φιλάθλων μας", τόνισε ο Μαρκόπουλος.

"Ο Παναθηναϊκός έδειξε και στο παιχνίδι με την Λιέτουβος Ρίτας ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε και για να το πετύχουμε, πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι σε όλη την διάρκεια του", συμπλήρωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του, ο Αμερικανός πλέι μέικερ Τζάστιν Γκρέι τόνισε: " Είναι πρόκληση αυτό το παιχνίδι, αλλά μία πρόκληση δύσκολη... Ο Παναθηναϊκός δεν είναι απλά μία καλή ομάδα, αλλά ένας εξαιρετικός αντίπαλος και η προσπάθειά μας θα είναι ακόμη πιο δύσκολη κι από το γεγονός ότι θα παίξουμε χωρίς την συμπαράσταση των οπαδών μας".

Στη συνέχεια πρόσθεσε: " Τέτοια παιχνίδια ωστόσο είναι από αυτά που πάντα προσπαθείς να δώσεις το καλύτερο που μπορείς. Κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κι εμείς αυτή την φορά, για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις ενός τόσο δύσκολου αγώνα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ