ΠΑΟΚ

Παπαδόπουλος: "Με προσοχή για τη νίκη"

Παπαδόπουλος: "Με προσοχή για τη νίκη"
Παπαδόπουλος

Η κατάκτηση της νίκης επί της Εστουντιάντες στο αυριανό ραντεβού για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Eurocup στο PAOK Sports Arena (14/12, 20:00) είναι το πρώτο που απασχολεί τον Λάζαρο Παπαδόπουλο.

Ο σέντερ του ΠΑΟΚ δεδομένης της εμπειρίας του δεν θέλει να σκέφτεται εκτός της νίκης και την ανάγκη κατάκτησης της πολυπόθητης διαφοράς των 12 πόντων αφού μπορεί να λειτουργήσει μπούμερανγκ για την ομάδα του στην επίτευξη του βασικού στόχου. Της νίκης.

"Εμείς πάμε πρωτίστως για τη νίκη αλλά δεν μπορεί να μην έχουμε στο μυαλό μας και την ανάγκη να κερδίσουμε με διαφορά 12 πόντων και άνω. Αν δεν το καταφέρουμε αυτό όμως δεν τελειώνει η υπόθεση πρόκριση αφού θα έχουμε μία ακόμη ευκαιρία με το τελευταίο παιχνίδι της φάσης στο Τρεβίζο με την Μπενετόν που αν το κερδίσουμε και πάλι θα περάσουμε", τόνισε ο Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του στα ΣΠΟΡ του ΒΟΡΡΑ.

Όσο για την Εστουντιάντες ο σέντερ του ΠΑΟΚ σημείωσε: " Πρέπει να προσέξουμε το γρήγορο παιχνίδι τους αν και αυτός ο τρόπος που παίζουν ίσως να μας συμφέρει εμάς, διότι για να κρατήσουν την διαφορά χαμηλά, θα προσπαθήσουν να μας κοντράρουν και να παίξουν πιο αργά. Εμείς από την άλλη δεν έχουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω από το να παίξουμε αυτό που μπορούμε κι αυτό ακριβώς που δείξαμε και στην Γαλλία".

Από την πλευρά του ο Τοντόρ Γκετσέφσκι πρόσθεσε: " Για μας το παιχνίδι είναι σαν να αρχίζει από το –11 και πάμε να το μηδενίσουμε λόγω της διαφοράς με την οποία χάσαμε στο παιχνίδι της Ισπανίας. Αρχικά πρέπει να κερδίσουμε για να εξαντλήσουμε στην συνέχεια τις πιθανότητές μας για πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν θα είναι όμως εύκολο παιχνίδι και για αυτό θα πρέπει να κάνουμε πολύ καλή δουλειά στο γήπεδο έχοντας πάντως πολύ καλή ψυχολογία".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ