ΠΑΟΚ

Παράταση με Ντελινινκάιτις

Παράταση με Ντελινινκάιτις
Ντελινινκάιτις INTIME SPORTS

Την ίδια ώρα που η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Καζέρτα της Ιταλίας όπου το βράδυ της Τρίτης (21:30) θα δώσει δυνατό φιλικό παιχνίδι με την τοπική ομάδα φαίνεται να υπάρχει διάθεση παράτασης στο φλερτ με τον Τόμας Ντελινινκάιτις.

Αυτή είναι η νεότερη εξέλιξη στο σίριαλ της προσπάθειας της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ να διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας τον διεθνή Λιθουανό γκαρντ κάνοντας έτσι πράξη την επιθυμία του Σούλη Μαρκόπουλου.

Στη διπλή συνάντηση που είχε ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος, στην παρουσία του στην Κωνσταντινούπολη της στο περιθώριο του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας που ολοκληρώθηκε την Κυριακή εισέπραξε την διάθεση του Ντελινινκάιτις να επιμείνει στις απαιτήσεις του περί τις 150.000 ευρώ.

Ένα ποσό που φαντάζει απαγορευτικό την στιγμή αυτή για την διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που όμως δεδομένης και του διακαή πόθου του Μαρκόπουλου να έχει τον διεθνή Λιθουανό γκαρντ στην διάθεσή του δείχνει διάθεση επιπλέον αναμονής. Με την στάση της αυτή ελπίζει ο Ντελινικάιτις να ρίξει τις απαιτήσεις του ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό με το φλερτ να μετουσιώνεται σε γάμο.

Κι όσο για το μέχρι πότε μπορεί να διαρκέσει αυτή η στάση υπομονής από πλευράς της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ίσως μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας ή και μέχρι τα μέσα της επόμενης μιας και οι υπόλοιποι παίκτες που έχουν προταθεί στα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουνε δεν φαίνεται να ικανοποιούν τον Μαρκόπουλο στον ανάλογο βαθμό.

Κι όσο για το σίριαλ της ολοκλήρωσης της παραμονής του Τοντόρ Γκετσέφσκι; Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μιλτιάδης Κανώτας, αφού μελέτησε το συμβόλαιο που είχε αποσταλεί από την πλευρά του διεθνή Σκοπιανού πάουερ φόργουορντ/σέντερ την περασμένη Παρασκευή είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον δικηγόρο του, Άρη Λυχναρά.

Σε αυτήν ζήτησε να γίνουν κάποιες τελευταίες αλλαγές και απομένει να φανεί αν τελικά στην διάρκεια της σημερινής ημέρας κλείσει το θέμα με την υπογραφή και του Γκετσέφσκι. Υπενθυμίζεται δε πως η άφιξή του στην Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Παρασκευή (17/09). Ημέρα στην οποία είναι προγραμματισμένη και η επιστροφή της αποστολής του ΠΑΟΚ από την Ιταλία.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι στον ΠΑΟΚ εξετάζουν την αγορά όσον αφορά και για κάποια ακόμη κίνηση που θα έχει να κάνει στα πλαίσια της ενίσχυσης της ρακέτας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Επιλογή που θα έχει να κάνει από την κοινοτική ή ελληνική αγορά με τον Παντελή Παπαϊωακείμ να παραμένει ελεύθερος και να ταιριάζει στην λογική του παίκτη που επιθυμεί ο Μαρκόπουλος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ