ΠΑΟΚ

Προβληματισμός για Γκρέι

Προβληματισμός για Γκρέι
Γκρέι INTIME SPORTS

Η νέα κατώτερου του αναμενομένου εμφάνιση του Τζάστιν Γκρέι όπως ήταν επόμενο αύξησε τον προβληματισμό στις τάξεις του ΠΑΟΚ όσον αφορά το μέλλον του Αμερικανού πλέι μέικερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το βράδυ του Σαββάτου λίγες ώρες μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο στο κλειστό της Αρτάκης στην Νέα Σμύρνη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δείχνουν να σκέφτονται πολύ σοβαρά ακόμη και το ενδεχόμενο αντικατάστασής του.

Όπως και να έχει όμως στον ΠΑΟΚ δεν δείχνουν διατεθειμένοι να προχωρήσουνε σε κάποια βιαστική κίνηση στην περίπτωση του Γκρέι θέλοντας πρώτα από όλα να έχουνε και ένα τετ α τετ μαζί του.


Ένα σενάριο που απέκτησε σάρκα και οστά λίγες ώρες μετά από ένα παιχνίδι όπως αυτό με τον Πανιώνιο όπου ο Σούλης Μαρκόπουλος αν και δεν είπε το παραμικρό στις δηλώσεις του στην Συνέντευξη Τύπου είναι αλήθεια πως ήταν πυρ και μανία με τους τρεις διαιτητές.


"Δεν γίνονται αυτά! Δεν μπορεί ο Παπαδόπουλος που πέτυχε 25 πόντους στην Εστουντιάντες την Τρίτη, να του σφυρίζουν όλα τα φάουλ οι ξένοι διαιτητές της αναμέτρησης και να έρχεται στο πρωτάθλημα και να μην του δίνονται όλα αυτά που του κάνουν!


Τον έσπρωχναν, δεν έπαιρνε τίποτε και πώς να παίξουμε έτσι;", τόνιζε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Μαρκόπουλος στο εσωτερικό του κλειστού της Νέας Σμύρνης γνωρίζοντας όμως ότι δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να γυρίσει τον χρόνο πίσω παραδεχόμενος πάντως πως και οι παίκτες του δεν είχανε την απαιτούμενη ευστοχία.


Κι όσο από πλευράς των παικτών του ΠΑΟΚ για την διαιτησία ο Γιώργος Δέδας είπε: "Το παιχνίδι, το είδε ο κόσμος από την τηλεόραση κι ας κρίνει αυτός. Εγώ θα πω μόνο ότι ήμασταν άστοχοι, αν και στην άμυνα προσπαθήσαμε επειδή είχαμε διαβάσει το ματς.


Δεν πετύχαμε ωστόσο τα καλάθια που έπρεπε για να μας επιτρέψουν να διεκδικήσουμε τη νίκη", με τον έμπειρο γκαρντ του ΠΑΟΚ να γύρισε σελίδα και να έστρεψε άμεσα την προσοχή του στο παιχνίδι της Τρίτης με την Μπενετόν Τρεβίζο για την 2 αγωνιστική των ομίλων του Eurocup στο PAOK Sports Arena.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ