ΠΑΟΚ

Προχωράει για ΜακΓκράθ

Προχωράει για ΜακΓκράθ
Αποστολίδης

Στην διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει του τοπικού ντέρμπι της Κυριακής με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο θα είναι από το μεσημέρι ο Γιώργος Αποστολίδης.

Ο διεθνής πλέι μέικερ ανάρρωνε από την μικροεπέμβαση στο μάτι του για το "χαλάζιο" και σήμερα θα επιστρέψει στις προπονήσεις αφού εξ αρχής δεν υπήρχε θέμα απουσίας του.

Σε μία προπόνηση όπου δεν αποκλείεται να δώσει το παρών και ο Ντόνι ΜακΓκράθ για να ακολουθήσει δικό του πρόγραμμα κινησιοθεραπείας αφού η επανεμφάνισή του υπολογίζεται στο τρίτο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στην ΑΕΚ.

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο εξάλλου αναμένεται να υπάρχουνε εξελίξεις στο θέμα της παραμονής του Αμερικανού με το ιρλανδικό διαβατήριο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο ρόστερ της ομάδας.

Για τον λόγο χθες ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Παρίσης Στογιάννης, είχε νέα επικοινωνία με τον εκπρόσωπό του στην Ελλάδα, Λου Διαμαντόπουλο, που του εξέφρασε εκ νέου την επιθυμία του για παραμονή του ΜακΓκράθ όπως έχει εισηγηθεί και ο Μαρκόπουλος.

Όσο για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή ο Γιώργος Δέδας εν όψει της επιστροφής του ως αντίπαλος της πρώην εν Ελλάδι ομάδας του μετά από την πενταετή του παρουσία στην Ισπανία σε δηλώσεις του στα ΣΠΟΡ του ΒΟΡΡΑ τόνισε: " Δεν σκέφτομαι τώρα ποια ήταν η πρώην ομάδα μου, αλλά είμαι προσηλωμένος στον ΠΑΟΚ για να δώσω ό,τι μπορώ περισσότερο ώστε να κερδίσουμε την Κυριακή.

Μπορεί να ξέρουμε και τον αντίπαλο από τον πρώτο γύρο, αλλά πρέπει να προσέξουμε πολύ και γιατί παίζει στην έδρα του και γιατί έχει αλλάξει αρκετά το ρόστερ του. Τώρα θα έχει και τον Σμους Πάρκερ, ενώ πήρε ακόμη τους Τζάζβιν, Ηλιάδη και Πίτερς οπότε μπορεί να έχει ακόμη και διαφορετική πεντάδα από ό,τι στον αγώνα του πρώτου γύρου, όταν του επιβληθήκαμε.

Θα παίζει βέβαια και στην έδρα του, θα μπει με πάθος για να μας κερδίσει και γι’ αυτό το πρώτο που έχουμε να κάνουμε είναι να μη χάσουμε τον έλεγχο του ρυθμού. Πρέπει να τον αποκτήσουμε εμείς και να κάνουμε το παιχνίδι μας, γιατί έτσι πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ