ΠΑΟΚ

Σιμς: "Έτοιμοι στο πρώτο"

Σιμς: "Έτοιμοι στο πρώτο"
Σιμς

Προπονητικό φιλικό με τον Ηρακλή περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ το απόγευμα στο Ιβανώφειο με τον Σούλη Μαρκόπουλο να είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τον Ντόνι ΜακΓκραθ ενώ φιλικό υπάρχει και για αύριο (26/09, 17:00) με την Καβάλα στο PAOK Sports Arena.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μπορεί να αναμένει από μεθαύριο Δευτέρα να έχει στην διάθεσή του τον Τοντόρ Γκετσέφσκι με τον διεθνή Σκοπιανό πάουερ φόργουορντ/σέντερ να αφήνει στην άκρη το ατομικό του πρόγραμμα.

Μάλιστα σύμφωνα και με την δήλωση του Γκετσέφσκι την ημέρα της άφιξής του στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ακόμη και μέχρι το τέλος του έτους αλλά σίγουρα μέχρι τον Δεκέμβριο θα αγωνίζεται με προστατευτική μάσκα μετά την επέμβαση στην μύτη του.

Κατά τα άλλα κι όσον αφορά το ρόστερ του ΠΑΟΚ ο Μαρκόπουλος μετά και την απόκτηση του Ντόνι ΜακΓκραθ, του οποίου θα έχει την ευκαιρία για τα πρώτα δείγματα στο αυριανό φιλικό με την Καβάλα, δεν θα έλεγε όχι για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη ρακέτας ωστόσο τα πάντα θα εξαρτηθούν από το οικονομικό.

Από την πλευρά του ο Ντεσόν Σιμς σε συνέντευξή του στα ΣΠΟΡ του ΒΟΡΡΑ σε ερώτηση για το πότε θεωρεί ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί 100% έτοιμη τόνισε: " Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Εντάξει, δεν μπορεί να είμαστε 100% έτοιμη στην πρώτη αγωνιστική, αλλά από τα πρώτα παιχνίδια πιστεύω ότι θα βρεθούμε σε πλήρη φόρμα. Και ζητούμενο είναι να έχουμε διάρκεια όλη την σεζόν".

Για την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας από αγώνα σε αγώνα ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ είπε: " Δείχνουμε καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα. Στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, δεχθήκαμε σερί από τον αντίπαλο και μετά αντιδράσαμε. Με τον Ηλυσιακό, όμως, δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους. Χάρη στην καλή άμυνα καθαρίσαμε από νωρίς τον αγώνα. Αυτό πιστεύω ότι είναι και το δυνατό σημείο της ομάδας. Θα αρχίζουν οι προσπάθειες μας μετά από δυνατή άμυνα".

Κι όσο για τα αδύνατα σημεία της ομάδας και αυτά που χρειάζεται βελτίωση σημείωσε: " Η σταθερότητα και η διάρκεια της καλής απόδοσης. Πρέπει να παίζουμε και στα 40 λεπτά καλό μπάσκετ. Βλέπετε, μπορεί να γίνει μια ομάδα ικανή να παίζει για 38 λεπτά καλά και να χάσει το παιχνίδι στα τελευταία δύο. Αυτό μας ζητάει ο προπονητής και για αυτό δουλεύουμε εντατικά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ