ΠΑΟΚ

Στο προσκήνιο ο Ιλιέφσκι

Στο προσκήνιο ο Ιλιέφσκι
Ιλιέφσκι

Η καθυστέρηση της αποδοχής του Τόμας Ντελινινκάιτις της πρότασης από πλευράς ΚΑΕ, έφεραν τον Σούλη Μαρκόπουλο να εξετάζει την περίπτωση του Βλάντιο Ιλιέφσκι.

Δύο παίκτες που από πλευράς του στιλ παιχνιδιού τους είναι πανομοιότυποι και ταιριάζουν στην λογική του τεχνικού του ΠΑΟΚ έχοντας όμως μία σημαντική διαφορά που δίνει προβάδισμα στον Σκοπιανό αντί του Λιθουανού.

Από την μια ο Ντελινινκάιτις που συνεχίζει την παρουσία του στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας με την Εθνική Λιθουανίας δείχνει να μην κατεβάζει τις απαιτήσεις του σε αντίθεση με τον Ιλιέφσκι που επιθυμεί να απεμπλακεί από το συμβόλαιο που έχει με την σλοβένικη Ολίμπια Λουμπλιάνας.

Στον ΠΑΟΚ ο Μαρκόπουλος ίσως να περιμένει τον Ντελινινκάιτις μέχρι την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική Λιθουανίας στο Μουντομπάσκετ. Το αργότερο δηλαδή μέχρι την Κυριακή θέλοντας πλέον και βλέποντας τις μέρες να περνούν να δει το ρόστερ του συμπληρωμένο.

Για τον λόγο αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεδομένης της επιθυμίας του Έλληνα τεχνικού στο πρόσωπο του Λιθουανού γκαρντ να προχωρήσει σε μία αύξηση της πρότασής της για να τον πείσει κάτι που αν δεν συμβεί θα στραφεί σε άλλες λύσεις.

Μία από αυτές φαίνεται πως είναι και ο 30χρονος έμπειρος διεθνής Σκοπιανός με εμπειρία Ευρωλίγκα Ιλιέφσκι όπου σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει ήδη μία πρώτη εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Από εκεί και πέρα το απόγευμα (17:50) αναμένεται στην Θεσσαλονίκη και ο τρίτος Αμερικανός του ΠΑΟΚ μετά την άφιξη των Τζάστιν Γκρέι και Ντεσόν Σιμς ο Ρόουλ Μάρσαλ.

Τέλος συνεχίζει να μην έχει κλείσει το θέμα της απόκτησης του διεθνή Σκοπιανού Τοντόρ Γκετσέφσκι με το όνομα του διεθνή Μαυροβούνιου Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ που αγωνίστηκε και πέρσι στον ΠΑΟΚ επανέρχεται στο προσκήνιο.

Όλα αυτά μία μέρα πριν από την επιστροφή της αποστολής του ΠΑΟΚ από το Λιτόχωρο που είναι προγραμματισμένη για αύριο μετά το πέρας της πρωινής προπόνησης ενώ για την Παρασκευή (10/09, 19:00) ορίστηκε να διεξαχθεί το δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας κεκλεισμένων των θυρών με τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Πανοράματος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ