ΠΑΟΚ

Στο Ροάν με Γκρέι για το βήμα πρόκρισης

Στο Ροάν με Γκρέι για το βήμα πρόκρισης
Γκρέι INTIME SPORTS

Στο Ροάν της Γαλλίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (06/12) η αποστολή του ΠΑΟΚ εν όψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα με την Ροάν, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Eurocup όπου η νίκη θα κρατήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στον δρόμο της πρόκρισης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στη Γαλλική πόλη ύστερα από ένα ιδιαίτερα κουραστικό ταξίδι που ξεκίνησε τα ξημερώματα από την Αθήνα – όπου διανυκτέρευσε μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα, και με ενδιάμεσους σταθμούς την Ζυρίχη και την Λιόν, έφτασε με λεωφορείο στην πόλη Ροάν.

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Ροάν θα ξεκινήσει στις 20:00 και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην προσπάθεια του Τζάστιν Γκρέι να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι της περασμένης Τρίτης. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πάντως ο Αμερικανός πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με ειδική μάσκα.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Γαλλία, συνοδεύουν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μιλτιάδης Κανώτας και ο εορτάζων τεχνικός διευθυντής Νίκος Σταυρόπουλος, ενώ ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατσίδης, μετά από τον απροσδόκητο θάνατο της μητέρας του Αθανασίας σε ηλικία 70 ετών επέστρεψε εσπευσμένα στην Θεσσαλονίκη από το αεροδρόμιο της Ζυρίχης. Μάλιστα η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και όλα τα μέλη της ομάδας μπάσκετ, με σχετική ανακοίνωση εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια.

Μαρκόπουλος: " Θέλουμε και μπορούμε"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι με την Ροάν μία εβδομάδα μετά την νίκη με 92-74 στο PAOK Sports Arena τόνισε: " Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που δεν έχει κερδίσει ακόμη κάποιο παιχνίδι στους ομίλους του Eurocup, αλλά παίζουμε στο γήπεδό τους, είναι δεδομένο πως πρόκειται για καλή ομάδα και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να διατηρήσει μία καλή εικόνα στη διοργάνωση.

Η Ροάν είναι στις πρώτες θέσεις του γαλλικού πρωταθλήματος και το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει πόσο καλή ομάδα είναι. Έχει όμως και αδυναμίες τις οποίες θα προσπαθήσουμε και πάλι να εκμεταλλευτούμε", με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να κατέληξε: " Εάν καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να ξεπεράσουμε την κούραση από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, αλλά και το μεγάλο ταξίδι για τη Γαλλία, τότε μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε".

Η επιστροφή του Μάρσαλ

Η επιστροφή στην Γαλλία ήταν κάτι το ιδιαίτερο για τον Ρόουλ Μάρσαλ, που στον δρόμο για την πόλη Ροάν, πέρασε και από την Λυών όπου αγωνίστηκε πέρσι με την Βιλερμπάν. Ο Αμερικανός φόργουορντ, που πραγματοποίησε εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την Κυριακή, μιλώντας για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ροάν, τόνισε: " Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, γιατί εάν καταφέρουμε να κερδίσουμε θα είμαστε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης και με περισσότερες πιθανότητες από ότι τώρα.

Πρέπει να παίξουμε όπως και στο πρώτο παιχνίδι με την Ροάν, όπου ήμασταν πολύ καλοί ειδικά στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση και εάν παίξουμε το ίδιο καλά μπορούμε να κερδίσουμε. Μου αρέσει που επιστρέφω και πάλι στη Γαλλία, στην Λυών, αλλά είναι απλά ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για μένα. Θέλω να μείνω συγκεντρωμένος σε αυτό το παιχνίδι, να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να πάρουμε τη νίκη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ