ΠΑΟΚ

Συνάντηση με Λάζαρο Παπαδόπουλο

Συνάντηση με Λάζαρο Παπαδόπουλο
Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Νέα επαφή με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο προσπαθεί να αποκαταστήσει ο ΠΑΟΚ. Ο εκπρόσωπος του διεθνούς σέντερ πέρασε από τα γραφεία της ΚΑΕ για μια κουβέντα με τους ανθρώπους του "δικεφάλου".

Την επίτευξη της παραμονής του Λάζαρου Παπαδόπουλου επιθυμεί να πετύχει η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Για τον λόγο αυτό και κάλεσε για συνάντηση τον διεθνή σέντερ παρουσία του εκπροσώπου του το πρωί στα γραφεία της ΚΑΕ.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ο τεχνικός της ομάδας, Σούλης Μαρκόπουλος, ποτέ δεν έκρυψαν ότι θέλουν και φέτος στη σύνθεσή του ρόστερ τον Παπαδόπουλο κάτι που αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά το πρωί.

Ο Λάζος μπορεί όπως ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή της ολοκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου να επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα που θα αγωνιζόταν στην Ευρωλίγκα, αλλά για την ώρα οι επαφές του δεν έχουν αίσια γι' αυτόν έκβαση.

Εκμεταλλευόμενοι αυτό το γεγονός οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επιχειρούν να στήσουν ξανά γέφυρες μαζί του με την απευθείας συνάντηση που υπήρξε με την συνέχεια της οποίας να μην αποκλείεται να ισοδυναμεί με γάμο. Δηλαδή με την υπογραφή νέου συμβολαίου για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Για το λόγο αυτό και υπήρξε η σχετική κλήση στον εκπρόσωπο του διεθνούς σέντερ, Μηνά Τουκμενίδη, για παρουσία του στα γραφεία της ΚΑΕ προκειμένου να αρχίσουν νέο κύκλο επαφών μαζί του σε επίσημο πλέον επίπεδο και όχι απλώς οικονομικό.

Φυσικά και στις τάξεις της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην προσπάθειά τους να πετύχουν την παραμονή του Παπαδόπουλου είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε οικονομική τους υπέρβαση βάση του μπάτζετ που έχει οριοθετηθεί για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης εξάλλου έχουν κάθε λόγο να ελπίζουν δεδομένου ότι μέχρι στιγμής ο Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε να βρει την πρόταση που να τον εκφράζει κάτι που δεν αποκλείεται να πετύχουν ποντάροντας και στην παρουσία του Μαρκόπουλου τον οποίο εκτιμά ο διεθνής σέντερ.

Εκτός του Παπαδόπουλου πάντως στον ΠΑΟΚ μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να γνωρίζουν οριστικά αν ο Τοντόρ Γκετσέφσκι θα αποδεχθεί ή όχι την πρόταση που του έχουν καταθέσει. Για τον διεθνή Σκοπιανό σέντερ πάντως από χθες ενδιαφέρεται και ο Άρης που δεν αποκλείεται να προχωρήσει ακόμη και σήμερα με την σειρά του σε κατάθεση πρότασης.

Τέλος στα υπόψη του Μαρκόπουλου για την θέση του βασικού Αμερικανού πλέι μέικερ της νέας αγωνιστικής περιόδου φαίνεται να παραμένει ο Ρασαντ Ράιτ που στην περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα της γερμανικής Άλμπα Βερολίνου και έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα ως παίκτης του Πανιωνίου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ