ΠΑΟΚ

Θέλει Μαρκόπουλο διαρκείας

Θέλει Μαρκόπουλο διαρκείας
INTIME SPORTS

Πρώτος στόχος της νυν διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι η διατήρηση του Σούλη Μαρκόπουλου για όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια στην άκρη του πάγκου της ομάδας.

"Θα δούμε τι θα γίνει την ερχόμενη χρονιά", είχε δηλώσει ο έμπειρος τεχνικός το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (08/06) μετά την ολοκλήρωση της σειράς των μικρών τελικών των πλέι οφ με τον Άρη πετώντας ουσιαστικά το μπαλάκι της παραμονής του στην διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Δεν έμεινε ωστόσο εκεί και πρόσθεσε: "Θα συζητήσουμε με την διοίκηση αν και δεν τελειώνει το συμβόλαιό μου", που ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι του 2012 αλλά το τρέχον σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης ή μη και από τις δύο πλευρές σύμφωνα με ότι είχε συμφωνηθεί το καλοκαίρι του 2009.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μιλτιάδης Κανώτας, μπορεί να μην κρύβει ότι θέλει την παραμονή του Σούλη Μαρκόπουλου για πολλά χρόνια στην άκρη του πάγκου του ΠΑΟΚ και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Παρίσης Στογιάννης, να είναι κατηγορηματικός σε δύο πράγματα.

Τόσο στην ενεργοποίηση του όρου της ανανέωσης του συμβολαίου του έμπειρου τεχνικού και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά και της πρότασης για νέο κλειστό τριετές μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2014.

Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν κρύβει πως στην συγκεκριμένη πρόταση θα διασφαλιστούνε τα χρήματα του Μαρκόπουλου μέσω του τηλεοπτικού συμβολαίου ώστε να μην χρειαστεί χάρη στην αγάπη του για την δουλειά του να γίνει ένας εκ των βασικών χορηγών της όλης προσπάθειας της τελευταίας διετίας για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μέσα σε όλα ωστόσο και ενώ ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα προκριματικά της Ευρωλίγκα της νέας αγωνιστικής περιόδου και θα δώσει το παρών στην κλήρωση της 7ης Ιουλίου στην Βαρκελώνη η διοίκηση της ΚΑΕ θα κληθεί να κάνει γνωστό στον Μαρκόπουλο και το ποιο θα είναι το μπάτζετ για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Αυτό που θα έχει να διαχειριστεί από την στιγμή που θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου της ομάδας με φόντο την πρόκριση στους ομίλους της Ευρωλίγκα ή διαφορετικά σε αυτούς του Eurocup και συνάμα μία ανάλογη πορεία στις εγχώριες υποχρεώσεις.

Πολύ απλά γιατί με την κατάκτηση της 3ης θέσης της τελικής κατάταξης είναι φυσιολογικό ο πήχης να έχει ανέβει πολύ ψηλά και για τον λόγο αυτόν στην διάρκεια της εβδομάδας είναι να υπάρξει μία επαφή μεταξύ του Σούλη Μαρκόπουλου και του Νίκου Σταυρόπουλου.

Εν τω μεταξύ η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πρόκειται να προσφύγει αύριο Τρίτη (14/06) στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή των δύο αγωνιστικών που της επιβλήθηκαν για τα όσα έγιναν στο PAOK Sports Arena την περασμένη Τετάρτη (08/06) στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών των πλέι οφ με τον Άρη.

Υπενθυμίζεται πως η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί με τιμωρία της έδρας της δύο αγωνιστικών αλλά και προστίμου ύψους 20.000 ευρώ μία εβδομάδα μετά από εκείνη για τα όσα είχανε γίνει στο τρίτο παιχνίδι της σειράς που περιλάμβανε και πάλι τιμωρία δύο αγωνιστικών της έδρας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ