ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Κουστένης: "Επικίνδυνος ο Ηρακλής"

Κουστένης: "Επικίνδυνος ο Ηρακλής"
Κουστένης INTIME SPORTS

Όλα τα όπλα στη διάθεσή του θα έχει στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης ο Αργύρης Πεδουλάκης, αφού και ο Βαγγέλης Μάντζαρης είναι έτοιμος.

Τη Δευτέρα η ομάδα των δυτικών προαστίων υποδέχεται τον Ηρακλή, σ' ένα πολύ κρίσιμο ματς, για το οποίο ο βοηθός του "Άρτζι", Τζίμης Κρουστένης, δήλωσε: " Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι στην έδρα μας με ομάδα από αυτές που πρέπει να κερδίσουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας".

" Πάλι μπαίνει το "πρέπει" όπως έχει πει και ο κόουτς πρόσφατα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα, αφού ο Ηρακλής είναι επικίνδυνος παρότι θα εμφανιστεί με υπηρεσιακό προπονητή. Οι περισσότερες ομάδες όταν περνούν μια κρίση συσπειρώνονται".

" Κέρδισαν τον Ηλυσιακό με αυτές τις συνθήκες, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και το γεγονός ότι κέρδισαν και τον πλήρη Πανελλήνιο, παίζοντας με ελλιπή σύνθεση στην πρεμιέρα. Ο Ηρακλής είναι μέσα στους στόχους του με δυο νίκες και σίγουρα δεν έχει άγχος".

" Θα χρειαστούμε σίγουρα τη βοήθεια του κόσμου μας, σε ένα παιχνίδι που μοιάζει πρωτόγνωρο για μας, παίζοντας Δευτέρα. Θέλουμε να δούμε πώς θα ανταποκριθούν οι Περιστεριώτες".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ