ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Μάντζαρης: "Ευχαριστούμε πολύ"

Μάντζαρης: "Ευχαριστούμε πολύ"
INTIME SPORTS

Στην παρουσία του κόσμου στο ματς της Δευτέρας με τον Ηρακλή, στάθηκε ο Αντώνης Μάντζαρης ο οποίος θέλησε να τον ευχαριστήσει για τη στήριξή του.

Ο Αντώνης Μάντζαρης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου και ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο "Ανδρέας Παπανδρέου" για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας και να της δώσει την ώθηση για την κατάκτηση του δεύτερου ροζ φύλλου αγώνα.

"Πραγματικά ήταν κάτι πολύ όμορφο και τους ευχαριστούμε. Οι φίλαθλοί μας σχεδόν δε σταμάτησαν να τραγουδούν και σε μια ομάδα που τώρα δημιουργείται, με αρκετούς νεαρούς παίκτες, χωρίς εμπειρίες, κάποιες τέτοιες λεπτομέρειες βοηθούν στο να γινόμαστε μέρα με τη μέρα πιο ανταγωνιστικοί", τόνισε ο 24χρονος γκαρντ και συνέχισε:

"Το Περιστέρι έχει ανάγκη τον κόσμο του. Η γειτονιά πρέπει να αγκαλιάσει την προσπάθεια, αρκεί και εμείς να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ. Με αυτόν τον τρόπο, βήμα, βήμα, θα χτιστεί πάλι η σχέση μας".

Το απόγευμα της Τρίτης οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη βρέθηκαν ξανά στο γήπεδο για ένα "ξεμούδιασμα" καθώς δεν υπήρχε η... πολυτέλεια για ρεπό. Οι αναπληρωματικοί πάντως και όσοι δεν αγωνίστηκαν καθόλου την Δευτέρα γυμνάστηκαν κανονικά.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ