ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Ο Λούμπι στο Sport24

Ο Λούμπι στο Sport24
INTIME SPORTS

Ο Κερτ Λούμπι προτίμησε αντί να μεταβεί στην Φλόριντα των ΗΠΑ για τις μέρες των Χριστουγέννων όπως οι υπόλοιποι τρεις Αμερικανοί του Περιστερίου να τις απολαύσει στην Αθήνα μαζί με την σύντροφό του.

Με την απόφασή του αυτή ο Αμερικανός σέντερ της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη γλίτωσε και την όποια ταλαιπωρία στον δρόμο της επιστροφής εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Μία ταλαιπωρία που άλλος λίγο και άλλος πολύ είναι αλήθεια ότι γεύτηκαν οι Μάικ Κινγκ, Τζούλιαν Σένσλεϊ και Έρνεστ Σκοτ μέχρι να επιστρέψουν και να βρεθούν και πάλι στο κλειστό της Κένεντι.

Γιατί όμως ο Λούμπι προτίμησε να μην πάει στις ΗΠΑ; Όσο περίεργο και αν ακούγεται για να κάτσει να δουλέψει και να βελτιωθεί μπασκετικά όπως παραδέχθηκε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24.

Με την ευκαιρία αυτή ο Αμερικανός σέντερ του Περιστερίου γνώρισε και το πώς είναι τα Χριστούγεννα στην χώρα μας παραδεχόμενος: " Οι διαφορές όπως διαπίστωσα δεν είναι και πολλές σε σχέση με τις ΗΠΑ. Είναι αλήθεια όμως ότι μου άρεσαν πολύ και το απόλαυσα κάτι στο οποίο με βοήθησε και ο μάνατζερ της ομάδας (σ.σ. Νάσος Χούμπαυλης)".

Όσο για τον λόγο της παραμονής του; Ο Λούμπι απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια πως: " Ο βασικός λόγος ήταν γιατί ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω και να βελτιωθώ μπασκετικά και όχι συγκεκριμένα σε κάποιον τομέα αλλά συνολικά. Σίγουρα μου λείπουνε οι δικοί μου άνθρωποι αλλά θα έχω την ευκαιρία να τους δω σε λίγους μήνες".

"Το καλοκαίρι όταν και θα τελειώσουνε οι υποχρεώσεις μου με το Περιστέρι. Εξάλλου και οι πτήσεις θα ήταν πολύωρες τόσο στο να πήγαινα όσο και στο να επέστρεφα από την Φλόριντα οπότε θα χρειαζόμουνα και κάποιες μέρες προσαρμογής. Εξάλλου όπως είναι ο καιρός στις ΗΠΑ δεν αποκλείεται να αντιμετώπιζα και εγώ πρόβλημα με τις πτήσεις για την επιστροφή μου".

Σχετικά με τον στόχο του με την ομάδα του Περιστερίου στην φετινή χρονιά ο Λούμπι δεν αρκέστηκε σε μία απλή παρουσία στα πλέι οφ: " Έχουμε μία καλή ομάδα και το έχουμε δείξει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει όμως να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να μην χαλαρώσουμε σε κανένα σημείο. Κι όσο για τον δικό μου στόχο δεν είναι απλώς η παρουσία της ομάδας στα πλέι οφ αλλά να βρεθούμε στην πρώτη εξάδα και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο γίνεται στα πλέι οφ γιατί έχουμε δείξει ότι μπορούμε να το πετύχουμε".

Για το δικό του μέλλον στο Περιστέρι δεν έκρυψε πως: " Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι αλλά θα ήμουνα πολύ χαρούμενος αν μου γινότανε πρόταση παραμονής μου και για την επόμενη χρονιά στην ομάδα αφού περνάω καλά. Παρόλα αυτά όμως αυτό που προέχει για μένα την στιγμή αυτή είναι το παρών και το κάθε ένα παιχνίδι ξεχωριστά που ακολουθεί για την ομάδα ώστε να παρουσιαζόμαστε έτοιμοι για να μπορούμε να παίρνουμε την νίκη".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ