ΙΚΑΡΟΣ

Λυκογιάννης: "Συγκεντρωμένοι στο πλάνο"

Λυκογιάννης: "Συγκεντρωμένοι στο πλάνο"
INTIME SPORTS

Προσοχή και συγκέντρωση συνιστά ο Άρης Λυκογιάννης στους παίκτες του για τον αγώνα της ομάδας (17:00, 11/12) με αντίπαλο το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών

Στις δυσκολίες του αγώνα στάθηκε ο Άρης Λυκογιάννης ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την νέα πρόκληση της ομάδας του.

Ο Έλληνας προπονητής επισήμανε ότι είναι απαραίτητο η ομάδα του να μείνει συγκεντρωμένη στο πλάνο που έχει σχεδιάσει για να έχει τύχη απέναντι στο Περιστέρι.

"Παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, η οποία προέρχεται από δύο πολύ σπουδαίες εκτός έδρας νίκες. Το Περιστέρι έχει νικήσει τον Πανιώνιο και τον Άρη μακριά από το γήπεδο του και αυτό από μόνο του δείχνει τις μεγάλες δυνατότητες του αντιπάλου μας.

Εμείς εάν θέλουμε να έχουμε τύχη το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη τα οποία κάνουμε ακόμα και σε παιχνίδια που έχουμε νικήσει. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο που έχουμε σχεδιάσει και φυσικά να παίξουμε με καρδιά", κατέληξε ο Άρης Λυκογιάννης.

Στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του στην έδρα του Περιστερίου, στάθηκε ο Λανς Χάρις ο οποίος φέτος θα βρεθεί στο κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου" με τη φανέλα του Ίκαρου και όχι αυτή του Κολοσσού... "Από την περσινή μου θητεία στον Κολοσσό θυμάμαι πόσο δύσκολη έδρα είναι το Περιστέρι και πόσο ανταγωνιστική είναι η συγκεκριμένη ομάδα", τόνισε ο Αμερικανός και συνέχισε:

Πέρσι ο Κολοσσός είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά στο τέλος το Περιστέρι έπαιξε καλύτερα και πήρε τη νίκη, όποτε αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της δύναμης που έχει τον Περιστέρι και εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στα πράγματα που μας έχει ζητήσει ο προπονητής μας.

Αναφορικά με τη νέα του ομάδα και την προσπάθεια που γίνεται στον Ίκαρο, σχολίασε: "Στο λίγο διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα μπορώ να πω ότι δουλεύουμε πολύ καλά και το κλίμα είναι εξαιρετικό αλλά βέβαια για να συνεχίσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί σε κάθε παιχνίδι γιατί η Α1 είναι μία πολύ σκληρή και ανταγωνιστική λίγκα".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ