ΙΚΑΡΟΣ

Πρόταση στον Πατ Κάρολ

Πρόταση στον Πατ Κάρολ

Έναν περιφερειακό σουτέρ θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ο Ίκαρος Καλλιθέας, που μετά τον Ρόμπερτ Βάντεν έχει βάλει στο μάτι τον Πατ Κάρολ.

Ο λόγος για τον 28χρονο φόργουορντ που έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό ως... συμπαίκτης του Βασίλη Σπανούλη στους Χιούστον Ρόκετς.


Ο Κάρολ έπαιξε στο κολέγιο Σεντ Τζόζεφ (σ.σ στο ίδιο που φοίτησε κι ο Πατ Καλάθης) μαζί με τους Τζαμίρ Νέλσον, Ντελόντε Ουέστ και Ντουέιν Τζόουνς. Έχει παίξει ακόμη στη Γκραβελίν και στο NBDL. Πέρσι είχε στην Αϊόβα 11.3 πόντους με 40% στα τρίποντα και 86% στις βολές.

Θεωρείται ένα εξαιρετικός σουτέρ τριών πόντων και μάλιστα διατηρεί μαζί με τον αδερφό του (Ματ Κάρολ, νυν παίκτη των Μάβερικς) καλοκαιρινό καμπ που μαθαίνει στους νεαρούς αθλητές τα μυστικά του σουτ.


Οι νεοφώτιστοι ήδη έχουν κάνει πρόταση στον Κάρολ και περιμένουν την απάντηση του, ελπίζοντας να μην είναι κι αυτή αρνητική όπως έγινε στην περίπτωση του Βάντεν.

Η ομάδα της Καλλιθέας είναι διατεθειμένη να περιμένει ως την Τετάρτη. Αν δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη ως τότε, ο Άρη Λυκογιάννης (που αναμένεται στην Αθήνα στην αρχή της βδομάδας) θα εξετάσει άλλες εναλλακτικές λύσεις.

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ