ΙΚΑΡΟΣ

Χάρις: "Είμαι ευλογημένος"

Χάρις: "Είμαι ευλογημένος"
Χάρις INTIME SPORTS

Ο Λανς Χάρις δεν μπορεί να κρύψει την ικανοποίησή του για την επιστροφή του στην Ελλάδα και στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι η νίκη επί του Ηλυσιακού ήταν σημαντική αλλά ακόμα η ομάδα χρειάζεται δουλειά.

Ο Αμερικανός του Ικάρου στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της νέας του ομάδας ήταν εξαιρετικός καθώς πέτυχε 19 πόντους, έκανε τέσσερα κλεψίματα και έδωσε δύο ασίστ.

"Δεν θα έλεγα ότι είμαι τυχερός. Θα έλεγα ότι είμαι ευλογημένος που επέστρεψα στην Ελλάδα και μάλιστα σε και ομάδα σαν τον Ίκαρο. Είμαι πολύ τυχερός που παίζω στην Ελλάδα πάλι. Ήμουν στην Ιγκοκέα, όπου η κατάσταση ήταν δύσκολη", τόνισε ο Λανς Χάρις και συμπλήρωσε:

Είμαι εδώ από τη Δευτέρα. Ήταν δύσκολο για μένα, γιατί δεν ξέρω ακόμα πως παίζουν οι συμπαίκτες μου. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Είναι μια μεγάλη νίκη αυτή που πετύχαμε με τον Ηλυσιακό, αλλά χρειαζόμαστε ακόμα αρκετή δουλειά".

Στην ερώτηση αν προσαρμόστηκε ο Ίκαρος στον Χάρις ή ο Χάρις στον Ίκαρο, απάντησε: " Είναι δύσκολο να πω. Έχω παίξει εδώ και με ξέρουν οι άνθρωποι του Ικάρου. Προσπαθώ να προσαρμοστώ στο παιχνίδι της ομάδας. Δεν ξέρω όλους τους παίκτες, αλλά γνωρίζω κάποιους από τους αντιπάλους. Σιγά-σιγά θα καταφέρω να προσαρμοστώ".

Για την παρουσία του Ντιόν Τόμπσον στην ομάδα τόνισε: " Είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης και πολύ καλός. Δεν παίρνει μόνο ριμπάουντ, αλλά σκοράρει κιόλας. Τον έχω παρακολουθήσει από τα χρόνια του στο Νορθ Καρολάινα".

Είναι γνωστό ότι ο Λανς Χάρις έχει έναν σκύλο οποίος του φέρνει γούρι... Κι όμως δεν τον έχει στην Αθήνα, ο Αμερικανός άσος: " Δεν τον έχω φέρει στην Ελλάδα. Είναι στην Αμερική, μαζί με τη σύζυγο μου που είναι έγκυος. Όταν πάω στην Αμερική τα Χριστούγεννα θα τον φέρω στην Αθήνα".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ