ΜΙΛΑΝΟ

Συμφώνησε με Μιλάνο ο Έζε

Zalgiris Kaunas's  Travis Watson (L) vies with Khimki's Benjamin Eze (R) during their Euroleague group A basketball match in Kaunas on November 18, 2010.  AFP PHOTO / PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images)
Zalgiris Kaunas's Travis Watson (L) vies with Khimki's Benjamin Eze (R) during their Euroleague group A basketball match in Kaunas on November 18, 2010. AFP PHOTO / PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Μπέντζαμιν Έζε τα βρήκε σε όλα με την Αρμάνι Μιλάνο μέχρι το τέλος της σεζόν και πλέον απομένουν τα τυπικά για την επίσημη ανακοίνωσή του.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και από στιγμή σε στιγμή θα ανακοινωθεί επισήμως η μεταγραφή του Νιγηριανού σέντερ.

Ο Έζε διαθέτει ιταλικό διαβατήριο και με δεδομένο ότι η Κίμκι αποκλείστηκε από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας, αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση της Μιλάνο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ιταλική ομάδα έχει ταλανιστεί από τραυματισμούς στους ψηλούς ειδικά με τον Μαριγιόνας Πετραβίτσιους και θέλησε να ενισχυθεί λίγες μέρες πριν την έναρξη του TOP-16.

Γνωστός στο ιταλικό κοινό έγινε από την τετραετή θητεία του στη Σιένα και το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να μετακομίσει στη Ρωσία και την Κίμκι.

TAGS ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ