ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μεσίνα: "Σαν το Dr Τζέκιλ και τον Mr Χάιντ"

Μεσίνα: "Σαν το Dr Τζέκιλ και τον Mr Χάιντ"
Ο Ετόρε Μεσίνα διαμαρτύρεται έντονα στους διαιτητές και σε μία περίπτωση δεν γλίτωσε την τεχνική ποινή INTIME SPORTS

Η ήττα από την Γκραν Κανάρια έκανε τον Έτορε Μεσίνα να σκέφτεται ότι η ομάδα του έχει... διπλή προσωπικότητα, καθώς είχαν περάσει μόλις λίγες μέρες από τη μεγάλη νίκη και εμφάνιση επί του Ολυμπιακού.

Ο Ιταλός προπονητής τα έχει χαμένα με τους παίκτες του οι οποίοι από τη μία στιγμή στην άλλη παρουσιάζουν ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο.

Η έλλειψη καλής άμυνας και η αφλογιστία στην επίθεση για μερικά λεπτά ήταν αρκετά για να στοιχίσουν στη Ρεάλ την ήττα από την Γκραν Κανάρια. Στις δηλώσεις του, ο Έτορε Μεσίνα χαρακτήρισε την ομάδα του σαν τον Δόκτωρ Τζέκιλ και τον Μίστερ Χάιντ, αποτυπώνοντας ανάγλυφα τις σκέψεις του για το πρόσωπο που δείχνει η Ρεάλ.

" Παίξαμε καλά για περισσότερο από τρία δεκάλεπτα. Κι όταν το παιχνίδι ήταν έτοιμο για να κριθεί εμείς κάναμε λάθη στην επίθεση και χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στην άμυνα, μη μπορώντας να κάνουμε τίποτα σωστό. Γκρεμίσαμε ότι καλό είχαμε χτίσει για περίπου 32 λεπτά", σχολίασε ο Ιταλός κόουτς που ξεκαθάρισε πως περιμένει σκληρή δουλειά για να αποβάλουν τις... παιδικές ασθένειες:

"Την κρίσιμη στιγμή σταματήσαμε να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση. Αυτό σε συνδυασμό με τη στατική μας άμυνα, μας... σκότωσαν. Αυτό ήταν ένα πολύ σοβαρό λάθος και εξακολουθούμε να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να δουλεύουμε και να δουλεύουμε".

Όσο για το ζητούμενο που είχε βάλει στους παίκτες του μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, ο Μεσίνα τόνισε: "Η πρόκληση ήταν να παίξουμε με την ίδια ηρεμία όπως απέναντι στον Ολυμπιακό. Ήμασταν πιο υπομονετικοί τότε γιατί παίζαμε κόντρα σε μία ομάδα από την οποία μπορούσαμε να χάσουμε. Ωστόσο, δεν καταφέραμε να το κάνουμε και κόντρα στην Γκραν Κανάρια γιατί πολλές φορές είναι δύσκολο όταν εσύ είσαι το φαβορί του αγώνα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ