ΡΟΜΑ

Μπονιτσόλι: "Η Ρεάλ άξιζε τη νίκη"

Boniciolli Matteo
Μπονιτσόλι INTIME SPORTS

Η βαριά ήττα της Βίρτους Ρόμα από την Ρεάλ Μαδρίτης υποχρέωσε τον Ματέο Μπονιτσόλι να παραδεχθεί την ανωτερότητα των αντιπάλων

Ο Ιταλός προπονητής της Βίρτους Ρόμα σίγουρα γνώριζε ότι το έργο της ομάδας του θα ήταν δύσκολο μέσα στην Μαδρίτη και την "Κάχα Μάτζικα" ωστόσο δεν περίμενε και μία ήττα με διαφορά 22 πόντων!

Η εικόνα του αγώνα που ήταν απόρροια της καλής άμυνας των Μαδριλένων δεν άφηνε άλλωστε και πολλά περιθώρια αντίδρασης στην ιταλική ομάδα.

"Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στη Ρεάλ που έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ από πλευράς άμυνας με όλους τους παίκτες της να είναι μέσα στο σύστημα. Άξιζαν να κερδίσουν. Όσον αφορά εμάς ήταν μία δύσκολη στιγμή, καθώς παίξαμε χωρίς τους τραυματίες Τζακέτι, Γκίλι και Σμιθ με τον τελευταίο να είναι από τους πιο αναγνωρίσιμους στο κοινό της Μαδρίτης", τόνισε ο Ματέο Μπονιτσόλι και συμπλήρωσε:

"Εκτίμησα τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι Ντατόμε και Ιανίλι που τα έδωσαν όλα μέχρι το τέλος για να καλύψουν τη διαφορά που είχε δημιουργηθεί και να μας βοηθήσουν να νικήσουμε το ματς".

Όσον αφορά τη Σέριε Α, υποστήριξε: "Πλέον, με το σωστό πνεύμα πρέπει να παίξουμε στο Τέραμο, όπου πρέπει να κερδίσουμε για να ανέβουμε στην βαθμολογία. Ελπίζουμε στο μεσοδιάστημα (σ.σ. μέχρι την Κυριακή) να επιστρέψει κάποιος από τους τραυματίες".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ