ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Ανακοίνωσε επισήμως Γκρίγκας

Ανακοίνωσε επισήμως Γκρίγκας

Από την Τρίτη αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Ζαλγκίρις ο Ριμάντας Γκρίγκας ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Άτσο Πέτροβιτς στο τιμόνι της λιθουανικής ομάδας

Η Ζαλγκίρις ανακοίνωσε την απόκτηση του Ριμάντας Γκρίγκας στη θέση του Άτσο Πέτροβιτς ο οποίος είχε αναλάβει τον περασμένο Ιούνιο την ομάδα.

Έτσι, λοιπόν, στους δύο εναπομείναντες αγώνες της Ζαλγκίρις για την Ευρωλίγκα θα βρεθεί στον πάγκο ο Γκρίγκας ο οποίος είχε οδηγήσει ξανά την λιθουανική ομάδα για ενάμιση χρόνο.

Ο 48χρονος προπονητής είχε βρεθεί στο τιμόνι της ομάδας από το Δεκέμβριο του 2006 μέχρι και λίγο πριν την έναρξη της σεζόν 2007-08. Με τη Ζαλγκίρις κατέκτησε το Κύπελλο Λιθουανίας και τη Βαλτική Λίγκα το 2008.

Τις περασμένες δύο σεζόν ηγήθηκε της προσπάθειας που έινε στην ουκρανική Μπουντιβέλνικ και πλέον επιστρέφει σε γνώριμα... λημέρια. Να τονίσουμε ότι οι γκρίνιες για τον Πέτροβιτς είχαν ξεκινήσει τώρα τελευταία κυρίως για τις ήττες της ομάδας στην Ευρωλίγκα.

Πάντως, να τονίσουμε ότι τελείωσε τη θητεία του στην Ζαλγκίρις όντας αήττητος στη λιθουανική λίγκα και με ρεκόρ 4-4 στην Ευρωλίγκα.

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ