ΜΠΑΣΚΕΤ

Ιβάνοβιτς: "Η πιο οδυνηρή ήττα της σεζόν"

Ιβάνοβιτς: "Η πιο οδυνηρή ήττα της σεζόν"
INTIME SPORTS

Η Κάχα Λαμποράλ συνέχισε την... κατρακύλα της και γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 91-71 από την Καχασόλ με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα ότι αυτή είναι πιο οδυνηρή ήττα της σεζόν

Ο Ισπανός προπονητής μίλησε με σκληρά λόγια αμέσως μετά τη νέα ήττα της ομάδας του και ξεκαθάρισε ότι πλέον θα πρέπει να δει ποιος είναι σε θέση να παίξει και ποιος όχι.

Οι πέντε συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα έχουν ήδη ταράξει τα νερά στην ομάδα και αυτή η ήττα από τον Καχασόλ που ήταν μάλιστα και ιδιαίτερα βαριά δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα για την Κάχα Λαμποράλ που προσπαθεί να ορθοποδήσει, αλλά η ψυχολογία της βρίσκεται στο ναδίρ.

"Είναι σίγουρα η πιο οδυνηρή ήττα της σεζόν γιατί είναι μία πολύ σημαντική περίοδος για την ομάδα. Έχω παίκτες που μπορούν να παίξουν το επόμενο ματς όπως οφείλουμε να παίξουμε. Ωστόσο, τώρα πρέπει να δούμε ποιος μπορεί και ποιος όχι να το κάνει αυτό", τόνισε ο Ιβάνοβιτς που εξήγησε:

" Σήμερα παίξαμε άσχημα. Δεν είχαμε όσα χρειάζονταν για να ανταπεξέλθουμε στο ματς και πρέπει πλέον να σκεφτούμε το μέλλον μας. Έχουμε ένα "πρόβλημα" στο επιθετικό ριμπάουντ που δεν είναι κάτι το πρωταρχικό μέσα στο παιχνίδι, αλλά είναι θέμα θέλησης".

Για την 10η αγωνιστική πάντως υπήρξε κι άλλη έκπληξη αφού η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε με σκορ 63-62 από την Εστουντιάντες.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής της ACB: Βαλένθια - Φουενλαμπράδα 86-60, Καχασόλ - Κάχα Λαμποράλ 91-71, Εστουντιάντες - Μπαρτσελόνα 63-62, Μπανταλόνα - Λαγκούν Άρο 75-73, Μενόρκα - Σαραγόσα 75-65, Μανρέσα - Γρανάδα 80-64.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ