ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάικλ: "Πεινάμε για τίτλους"

Μάικλ: "Πεινάμε για τίτλους"

Έτοιμος για μια άκρως επιτυχημένη σεζόν, ανάλογη με την προηγούμενη η οποία βρήκε την ομάδα του την Μπαρτσελόνα στην κορυφή της Ευρώπης, δηλώνει πως είναι ο Πιτ Μάικλ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε πολλές προτάσεις για να φύγει από την Μπαρτσελόνα αλλά προτίμησε να μείνει στους πρωταθλητές Ευρώπης, με τους οποίους άλλωστε είχε ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο.

Ο γνώριμός μας φόργουορντ από τη θητεία του, στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Περιστερίου και του Μακεδονικού, τόνισε μέσω του blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα hoopshype, ότι η ομάδα της Καταλονίας «πεινάει», για να κατακτήσει και πάλι όσους περισσότερους τίτλους μπορεί.

Όσον αφορά το μέλλον του στην Βαρκελώνη, αλλά και το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι αποτέλεσε στόχο αρκετών ομάδων τόνισε: "Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη. Η αλήθεια είναι ότι πολλές ομάδες, ενδιαφέρθηκαν για μένα πριν από λίγο καιρό, αλλά είχα συμβόλαιο σε ισχύ.

Θα δούμε τι θα συμβεί στο τέλος της χρονιάς. Ο ατζέντης μου θα κάνει τις κινήσεις του εκτός παρκέ και γω θα κοιτάξω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου μέσα στο γήπεδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ