ΜΠΑΣΚΕΤ

Μεσίνα: "Ήμασταν κάτω του μετρίου"

Μεσίνα: "Ήμασταν κάτω του μετρίου"
INTIME SPORTS

Την ευθύνη για την τραγική εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης που ηττήθηκε με 55-89 από την Μπαρτσελόνα για το Supercopa, ανέλαβε ο Έτορε Μεσίνα.

Ο Ιταλός κόουτς έκανε την αυτοκριτική της ομάδας του λέγοντας χαρακτηριστικά: " Ήμασταν ανίκανοι να σταματήσουμε το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα. Ήμασταν κάτω του μετρίου".

" Είναι βαριά η ήττα. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Όταν μία ομάδα παίζει άσχημα, ο πρώτος υπεύθυνος είναι ο προπονητής. Τα παρατήσαμε με την πρώτη δυσκολία που αντιμετωπίσαμε. Από αυτό όμως, πρέπει να μάθουν οι νέοι παίκτες".

Από την πλευρά του ο κόουτς των θριαμβευτών, Τσάβι Πασκουάλ, επιχείρησε να χαμηλώσει τους τόνους: " Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε, είναι να "γευτούμε" αυτό που κάναμε, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα. Πρέπει να είμαστε συνειδητοποιημένοι, διότι ο αγώνας αύριο θα έχει χαμηλότερο σκορ. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για τη Βαλένθια, καθώς οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές".

" Εγώ επικεντρώνομαι στα δικά μου και γι' αυτό θέλω οι παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά. Δεν πρέπει να κοιτάμε το σκορ, αλλά να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βελτιωνόμαστε καθημερινά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ