ΜΠΑΣΚΕΤ

Στηρίζουν Μεσίνα στη Ρεάλ

Στηρίζουν Μεσίνα στη Ρεάλ

Παρά το γεγονός ότι υπήρξαν... γκρίνιες για τον Ετόρε Μεσίνα μετά την ευρεία ήττα της Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα, οι Μαδριλένοι στηρίζουν τον Ιταλό προπονητή.

Στη Μαδρίτη, στηρίζουν τον Ετόρε Μεσίνα, παρά το κακό πρόσωπο της Ρεάλ στο ξεκίνημα των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Η διοίκηση της Ρεάλ μέσω του γενικού διευθυντή, Χουάν Κάρλος Σάντσεθ ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Ιταλού προπονητή.

Ο Σάντσεθ δεν αναζήτησε δικαιολογίες και ούτε μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του, ωστόσο τόνισε: "Σίγουρα, είμαστε όλοι προβληματισμένοι, όμως ο Μεσίνα δεν κινδυνεύει και συνεχίζει κανονικά στη θέση του. Μιλήσαμε με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο και προσπαθήσαμε να βρούμε τι πήγε στραβά. Συνεχίζουμε ενωμένοι, ήρθαν στην ομάδα νέοι και φιλόδοξοι παίκτες και πιστεύω ότι η φετινή χρονιά θα προσφέρει χαρές στους φίλους της Ρεάλ.

Το χειρότερο στην ήττα από την Μπαρτσελόνα ήταν ότι οι παίκτες δεν σήκωσαν το βάρος της φανέλας που φορούν. Μέσα σε πέντε λεπτά είχαμε χάσει πολλές από τις πιθανότητες για να νικήσουμε, καθώς η διαφορά είχε ανοίξει. Μας έλειψε η επιθετικότητα στην άμυνα".

Καταλήγοντας, ο Γενικός Διευθυντής της Ρεάλ ξεκαθάρισε ότι: "Ο πρόεδρος της ομάδας (σ.σ. Φλορεντίνο Πέρεθ) έστειλε μήνυμα συμπαράστασης, επιβεβαίωσης και εμπιστοσύνης γνωρίζοντας πως είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ