ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Sport24.gr στο Martín Carpena

Το Sport24.gr στο Martín Carpena

Το Copa del Rey βρίσκεται προ των πυλών και το ανακαινισμένο Martín Carpena είναι έτοιμο να υποδεχτεί την αφρόκρεμα του ισπανικού μπάσκετ! Το Sport24.gr βρέθηκε στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η μεγάλη γιορτή (vids & pics).

Οι διοργανωτές του Copa del Rey υπόσχονται τέσσερις μέρες αδρεναλίνης. ''¡4 días de adrenalina!'' είναι το μότο της σπουδαίας γιορτής του ισπανικού μπάσκετ που ξεκινά αύριο στη Μάλαγα και η παρουσία του Χουάν Κάρλος Ναβάρο, του Ρούντι Φερνάντεθ, του Αντρές Νοτσιόνι και του Σέρχιο Ροντρίγκεθ στο ίδιο παρκέ αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο!

To Martín Carpena, λοιπόν, είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους σούπερ σταρ της ACB, φιλάθλους οκτώ ομάδων (σ.σ. Ναι, ναι. Μαζί, στο ίδιο γήπεδο), 470 δημοσιογράφους, 17 σκάουτερ από το ΝΒΑ και προπονητές από την Ιαπωνία που ταξίδεψαν ως την Ανδαλουσία για να ζήσουν live την τεράστια εμπειρία.

Τις προηγούμενες ημέρες οι Ισπανοί διοργανωτές φρόντισαν ώστε η εικόνα που θα φτάσει σε κάθε γωνιά του πλανήτη μέσω 100 τηλεοπτικών δικτύων να είναι η βέλτιστη. Βλέπετε, οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες σε βαθμό... αηδίας, φροντίζουν για την παραμικρή λεπτομέρεια και νοιάζονται για την καλύτερη προώθηση του προϊόντος. Αυτονόητο θα πει κανείς, μα όχι πάντα.

Το Sport24.gr στο Martín Carpena

Οι ''τέσσερις μέρες αδρεναλίνης'' θα μεταδοθούν σε κάθε γωνιά του πλανήτη!

Στη Μάλαγα βρίσκονται ήδη η Σαραγόσα του Γκιόργκι Σερμαντίνι ( σ.σ. αντίπαλος της διοργανώτριας Ουνικάχα στον αυριανό προημιτελικό του Copa del Rey) και η Γκραν Κανάρια του Μπραντ Νιούλεϊ ενώ αργά το βράδυ αναμένεται στην πόλη της Ανδαλουσίας το μεγάλο φαβορί του τουρνουά, η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ''Βασίλισσα'' θα προπονηθεί αύριο το πρωί στο Palacio de Deportes ενόψει του αυριανού προημιτελικού με τους νησιώτες της Γκραν Κανάρια.

Το Sport24.gr στο Martín Carpena

Κανέρ-Μέντλι, Σερμαντίνι, Νιούλεϊ και Φερνάντεθ έχουν πάρει θέση πάνω από το 24άρι

Το απόγευμα ο Χοάν Πλάθα παραχώρησε συνέντευξη στους εκπροσώπους του Τύπου που είχαν την ευκαιρία να δουν το ''φρεσκαρισμένο'' Palacio de Deportes. Το Sport24.gr είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από πρώτο χέρι ότι τα... πάντα θυμίζουν Copa del Rey!

Το λογότυπο του τουρνουά βρίσκεται στον ''ουρανό'' και το παρκέ του γηπέδου. Από την οροφή κρέμονται λάβαρα με τους σούπερ σταρ της κάθε ομάδας ενώ τα τηλεοπτικά συνεργεία έκαναν τις τελευταίες δοκιμές προκειμένου να φτάσει τέλεια εικόνα και ήχος στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Αμερική!

Το Sport24.gr στο Martín Carpena

Το Sport24.gr βρέθηκε σήμερα στο ''ανακαινισμένο'' Martín Carpena

Λίγο πιο πέρα, οι ειδικά διαμορφωμένες θέσεις για τους εκπροσώπους του Τύπου. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στη Μάλαγα βρίσκονται δημοσιογράφοι από εννιά χώρες εκτός Ισπανίας ώστε να καλύψουν το μεγάλο γεγονός.

Την ίδια στιγμή, ο κόουτς Πλάθα συνεχίζει να επιμένει ότι η Ουνικάχα είναι το απόλυτο αουτσάιντερ του τουρνουά: ''Ο μοναδικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε τον προημιτελικό με τη Σαραγόσα! Δεν νομίζω πως είμαστε το φαβορί. Σε καμία περίπτωση. Η Σαραγόσα είναι μια ομάδα που έχει προετοιμαστεί καλά και είναι πολύ επικίνδυνη πίσω από τα 6μ.75. Διαθέτει δύο σπουδαίους παίκες σε κάθε θέση. Εμείς από την πλευρά μας θα πολεμήσουμε. Δεν ξέρω που μπορούμε να φτάσουμε. Ελπίζω να κερδίσουμε τον προημιτελικό και στη συνέχεια θα δούμε...''.

Το Sport24.gr στο Martín Carpena

Ο Χοάν Πλάθα περικυκλώθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου

-Ακολουθήστε μας στο Twitter @Giannis_Stavr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ