ΤΟΥΡΚΙΑ

Κοντά σε Άιβερσον η Μπεσίκτας!

Κοντά σε Άιβερσον η Μπεσίκτας!

Μια μεταγραφική βόμβα δίχως προηγούμενο είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η Μπεσίκτας, αφού σύμφωνα με τα τούρκικα ΜΜΕ ο Άλεν Άιβερσον ετοιμάζει βαλίτσες για την γειτονική χώρα.

Ο σούπερ σταρ του NBA έχει μείνει χωρίς ομάδα και η Μπεσίκτας προσφέρει γη και ύδωρ για να τον κάνει κάτοικο Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με τον τούρκικο Τύπο, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει και μένουν κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου να γίνει πραγματικότητα η μεταγραφή του καλοκαιριού στην Ευρώπη.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα, όμως οι γείτονές μας παρουσιάζονται (σχεδόν) σίγουροι για το μεγάλο "μπαμ".

Αν τελικά ο Άιβερσον τα βρει με την Μπεσίκτας θα είναι δίχως αμφιβολία από τους καλύτερους παίκτες που θα παίξουν στην Ευρώπη, αφού το βιογραφικό του και η ιστορία του τα λένε όλα. Ήταν νούμερο 1 στα ντραφτ το 1996, έχει αναδειχθεί ρούκι της χρονιάς το 1997, πολυτιμότερος παίκτης του ΝΒΑ το 2001, έχει υπάρξει 11 φορές ολ σταρ και σε ηλικία 35 ετών ο ιδιότροπος σούπερ σταρ μπορεί να μας προσφέρει σπουδαίο θέαμα παίζοντας στην Ευρώπη.



TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ