ΤΟΥΡΚΙΑ

Κυπελλούχος η Καρσίγιακα!

Κυπελλούχος η Καρσίγιακα!
AHMET TOKYAY

Η Καρσίγιακα κατέκτησε το Κύπελλο Τουρκίας, καθώς επικράτησε στον τελικό της Εφές του Βαγγέλη Αγγέλου με 66-65.

Η Καρσίγιακα μετά την Φενέρμπαχτσε νίκησε στον τελικό του τουρκικού Κυπέλλου την Αναντολού Εφές με 66-65 σε ένα συναρπαστικό ματς και κατέκτησε το τρόπαιο.

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στον σκορ στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, με τον Εστέμπαν Μπατίστα να ευστοχεί σε σουτ τριών πόντων 19 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ματς κόντρα στην πρώην ομάδα του και να κάνει το 65-62.

Παρόλα αυτά, η Εφές κατάφερε να ισοφαρίσει σε 65-65 για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Μπόμπι Ντίξον με 1/2 βολές και να δώσει το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στην Καρσίγιακα, η οποία πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις.

Αυτό είναι το πρώτο Κύπελλο της ιστορία του συλλόγου της Σμύρνης, με τον Ουφούκ Σαρίτσα... να παίρνει το αίμα του πίσω από την Εφές (στον πάγκο της οποίας καθόταν, αλλά... τον σήκωσαν οι διοικούντες για να τον οδηγήσουν στην έξοδο). Ο Τούρκος κόουτς, συγκινημένος δήλωσε πως " είχαμε το όνειρο να πάρουμε αυτό το τρόπαιο και δείξαμε τεράστια διάθεση. Θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες μου. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά και αξίζαμε αυτή τη διάκριση".

Κυπελλούχος η Καρσίγιακα!
AHMET TOKYAY
TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ