Οι Καβαλίερς συμφώνησαν με τους Σανς κι ο Σακίλ Ο'Νιλ έγινε... συμπαίκτης του ΛεΜπρόν Τζέιμς (videos)
Οι δύο ομάδες τα έχουν βρει και το μόνο που μένει είναι να ολοκληρωθεί και τυπικά η ανταλλαγή την Πέμπτη. Οι "Ήλιοι" θα πάρουν τον Μπεν Ουάλας, τον Σάσα Πάβλοβιτς, το Νο46 του φετινού ντραφτ και 500.000 δολάρια.
Το Κλήβελαντ ήθελε τον "Σακ" από τον Φεβρουάριο, καθώς θέλουν να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο μες στη ρακέτα, αδυναμία που πλήρωσαν στον τελικό της Ανατολής απέναντι στους Μάτζικ.
Ο Ο'Νιλ την περασμένη σεζόν είχε 17.8 πόντους και 8.4 ριμπάουντ και παρότι βρίσκεται στη δύση της καριέρας του παραμένει ένας από τους κυρίαρχους σέντερ του ΝΒΑ. Προφανώς για τον ίδιο η "μετακόμιση" στους Καβαλίερς σημαίνει πολλά, καθώς θα του δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα ακόμη δαχτυλίδι.
Λέγεται ότι οι Καβς είχαν ετοιμάσει κι ένα εναλλακτικό σχέδιο, καθώς είχαν προσεγγίσει τον Τάισον Τσάντλερ σε περίπτωση που δεν συμφωνούσαν με τους Σανς.
Για το Φοίνιξ η κίνηση έγινε περισσότερο για να "αδειάσουν" χώρο στο σάλαρι-καπ. Συγκεκριμένα έσωσαν 4.5 εκατομμύρια δολάρια για την επόμενη σεζόν, που θα τους δώσει την ευκαιρία να "χτυπήσουν" καλά ονόματα από την ελεύθερη αγορά.
Οι Καβαλίερς αποτελούν αυτή τη στιγμή ό,τι καλύτερο για την... διαφημιστική αγορά. Για αυτό και Κινέζοι επενδυτές αποφάσισαν να μπουν στο "παιχνίδι", θέλοντας να κερδίσουν από την αγοραστική αξία τόσο του νυν "βασιλιά" (Τζέιμς), όσο και του πρώην (Ο'Νιλ).
Ο Ολλανδός δημοσιογράφος του "Εlf Voetbal" Μπαρτ φαν Ντούιζεβεερτ περιγράφει στο Sport24.gr τον Ντένις Ρόμενταλ, έτσι όπως τον γνώρισε στο ξεκίνημα της καριέρας του στην PSV Aϊντχόφεν αλλά και στον Άγιαξ.
Για τα όσα πέτυχε την πρώτη του χρονιά με το "τριφύλλι" και θεωρώντας την ομάδα μια "οικογένεια", ο Τζιμπρίλ Σισέ μίλησε για τους στόχους του συλλόγου και τους προσωπικούς του, στοχεύοντας και πάλι ψηλά.
Την κατιούσα έχει πάρει εδώ και περίπου τρία χρόνια η καριέρα του Νέρι Καστίγιο. Ο Ελληνοαμερικανός μάνατζερ Τεντ Φιλιππάκος ανέλαβε δράση διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στη μετακίνηση του πρώην άσου το Ολυμπιακού στη Chicago Fire.
Η Ίντερ ήταν ασταμάτητη στη φιλική αναμέτρηση που έδωσε με τη Μάντσεστερ Σίτι στη Βαλτιμόρη (ΗΠΑ), φιλοδωρώντας με τρία γκολ την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι. (videos)