Οι Μάτζικ έσπασαν το εντός έδρας αήττητο των Χοκς, ενώ ο Μπούζερ νίκησε... μόνος του τους Μπουλς (videos)
Ατλάντα Χοκς-Ορλάντο Μάτζικ: 76-93
Οι Μάτζικ πέτυχαν μια πολύ σημαντική νίκη στην Ατλάντα, σπάζοντας το αήττητο εντός έδρας σερί (7-0) των μέχρι πρότινος πρωτοπόρων του ΝΒΑ, Χοκς. Τα κατάφεραν χάρις στον εντυπωσιακό Ντουάιτ Χάουαρντ που είχε 22 πόντους και 17 ριμπάουντ.
Σημαντική ήταν η βοήθεια του Βινς Κάρτερ που πρόσθεσε 21 πόντους. Το Ορλάντο "ξύπνησε" στο δεύτερο ημίχρονο (54-25) το επιμέρους σκορ, μετά τις φωνές του Σταν Βαν Γκάντι στο ημίχρονο. "Τους ρώτησα αν έχει κανείς όρεξη να παίξει" είπε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των Μάτζικ, που είδε την ομάδα του να κερδίζει για 6η φορά στα τελευταία 7 παιχνίδια.
Ο Κάρλος Μπούζερ πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και οδήγησε τους Τζαζ στη νίκη επί των Μπουςλ. Ο "Εσκιμώος" είχε 28 πόντους με 12/14 σουτ, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κοψίματα.
"Έχει επιστρέψει στην παλιά του φόρμα όταν ήταν all-star. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι γιατί παίζει εκπληκτικά και στις δύο άκρες του γηπέδου" τόνισε ο Ντερόν Ουίλιαμς, που είχε από τη μεριά του 21 πόντους και 6 ασίστ.
Αυτή ήταν για τους "Ταύρους" η 4η συνεχόμενη ήττα τους. Συμμετοχή είχε κι ο Κώστας Κουφός που αστόχησε σε δύο δίποντα και σε δύο βολές στα 4 λεπτά που αγωνίστηκε. Έκανε ακόμη ένα λάθος, ενώ πήρε 3 ριμπάουντ.
Ο Ολλανδός δημοσιογράφος του "Εlf Voetbal" Μπαρτ φαν Ντούιζεβεερτ περιγράφει στο Sport24.gr τον Ντένις Ρόμενταλ, έτσι όπως τον γνώρισε στο ξεκίνημα της καριέρας του στην PSV Aϊντχόφεν αλλά και στον Άγιαξ.
Για τα όσα πέτυχε την πρώτη του χρονιά με το "τριφύλλι" και θεωρώντας την ομάδα μια "οικογένεια", ο Τζιμπρίλ Σισέ μίλησε για τους στόχους του συλλόγου και τους προσωπικούς του, στοχεύοντας και πάλι ψηλά.
Την κατιούσα έχει πάρει εδώ και περίπου τρία χρόνια η καριέρα του Νέρι Καστίγιο. Ο Ελληνοαμερικανός μάνατζερ Τεντ Φιλιππάκος ανέλαβε δράση διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στη μετακίνηση του πρώην άσου το Ολυμπιακού στη Chicago Fire.
Η Ίντερ ήταν ασταμάτητη στη φιλική αναμέτρηση που έδωσε με τη Μάντσεστερ Σίτι στη Βαλτιμόρη (ΗΠΑ), φιλοδωρώντας με τρία γκολ την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι. (videos)