Ρεκόρ καριέρας για Έλις και Μπρούερ στις νίκες των Ουόριορς-Τζαζ. Ο Τέρι "καθάρισε" τους Σίξερς στη λήξη (vid)
Μιλγουόκι Μπακς-Σικάγο Μπουλς: 99-97
Μπορεί να γύρισαν μια διαφορά 18 πόντων στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, οι Μπουλς δεν κατάφεραν να αποδράσουν με τη νίκη από το Μιλγούοκι. Φρόντισε για αυτό ο Άντριου Μπόγκατ με 22 πόντους, 15 ριμπάουντ και 2 κοψίματα.
Ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε κι ο... Τζέισον Τέρι. Ο "Τζετ" πέτυχε το καθοριστικό καλάθι 1.4'' πριν το φινάλε "καταδικάζοντας" τους Σίξερς στην 7η συνεχόμενη ήττα τους.
Προηγουμένως ο Ντιρκ Νοβίτκσι με 28 πόντους είχε βάλει τις βάσεις για το καλύτερο ξεκίνημα (13-5) του Ντάλας από τη σεζόν 2006-2007.
Ο Κάρλος Μπούζερ "κουβαλάει" τους Τζαζ τα τελευταία ματς και το έκανε κι απέναντι στους Γκρίζλις, με 24 πόντους, 15 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Σημαντική βέβαια βοήθεια είχαν οι "Μορμόνοι" κι από τον Ρόνι Μπρούερ που έκανε ρεκόρ καριέρας με 25 πόντους.
Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τη Γιούτα, που έχουν κερδίσει το Μέμφις και στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις τους. Στο τέλος του αγώνα έπαιξε κι ο Κώστας Κουφός που είχε 2 πόντους (2/2 βολές) κι ένα ριμπάουντ σε 4 λεπτά συμμετοχής.
Ο Μόντα Έλις άκουσε τη γυναίκα του και οδήγησε τους Ουόριορς στη νίκη επί των Πέισερς. "Πριν το ματς μου ζήτησε να βάλω 50 ποντους κι αυτό πήγα να κάνω. Δεν νομίζω να στενοχωρήθηκε με 45 και τη νίκη" τόνισε ο γκαρντ του Γκόλντεν Στέιτ.
Ο Έλις σημείωσε ρεκόρ καριέρας με 45 πόντους πριν αποβληθεί με φάουλ. Ήταν το 4ο ματς που οι "Πολεμιστές" αγωνίστηκαν χωρίς τον Ντον Νέλσον, που ταλαιπωρείται από πνευμονία.
Ο Ολλανδός δημοσιογράφος του "Εlf Voetbal" Μπαρτ φαν Ντούιζεβεερτ περιγράφει στο Sport24.gr τον Ντένις Ρόμενταλ, έτσι όπως τον γνώρισε στο ξεκίνημα της καριέρας του στην PSV Aϊντχόφεν αλλά και στον Άγιαξ.
Για τα όσα πέτυχε την πρώτη του χρονιά με το "τριφύλλι" και θεωρώντας την ομάδα μια "οικογένεια", ο Τζιμπρίλ Σισέ μίλησε για τους στόχους του συλλόγου και τους προσωπικούς του, στοχεύοντας και πάλι ψηλά.
Την κατιούσα έχει πάρει εδώ και περίπου τρία χρόνια η καριέρα του Νέρι Καστίγιο. Ο Ελληνοαμερικανός μάνατζερ Τεντ Φιλιππάκος ανέλαβε δράση διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στη μετακίνηση του πρώην άσου το Ολυμπιακού στη Chicago Fire.
Η Ίντερ ήταν ασταμάτητη στη φιλική αναμέτρηση που έδωσε με τη Μάντσεστερ Σίτι στη Βαλτιμόρη (ΗΠΑ), φιλοδωρώντας με τρία γκολ την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι. (videos)