NBA

Με... βαλίτσες στο χέρι ο "Μέλο"

Denver Nuggets NBA player Carmelo Anthony arrives at the 2010 BET Awards in Los Angeles June 27, 2010.  REUTERS/Gus Ruelas (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT SPORT BASKETBALL)
Denver Nuggets NBA player Carmelo Anthony arrives at the 2010 BET Awards in Los Angeles June 27, 2010. REUTERS/Gus Ruelas (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT SPORT BASKETBALL) REUTERS

Η κατάσταση είναι τόσο προχωρημένη που το ερώτημα σχετικά με το "διαζύγιο" του Καρμέλο Άντονι με τους Νάγγετς δεν αφορά το "αν", αλλά το "πότε", καθώς όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους (video)


Συγκεκριμένα λέγεται ότι ο "Μέλο" σκέφτεται αν θα πρέπει να υπογράψει νέο συμβόλαιο (3ετούς διάρκειας και αξίας 65 εκ. δολαρίων). Αν πει "ναι" τότε θα ασκήσει πίεση στην ομάδα να τον δώσει ανταλλαγή. Αν πει "όχι", τότε το Ντένβερ θα αναγκαστεί να τον "στείλει" αλλού γιατί είναι σίγουρο ότι θα τον χάσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο ταλαντούχος φόργουορντ, ωστόσο, δεν είναι διατεθειμένος να... πιεστεί να πάρει αποφάσεις. Αυτό ξεκαθάρισε όταν ρωτήθηκε πρόσφατα για το μέλλον του, στα πλαίσια του καμπ που διοργανώνει στο Κολοράντο.

Στο μεταξύ μια πηγή που χρησιμοποιεί το Espn κι η οποία παραμένει ανώνυμη ξεκαθαρίζει ότι "ο Καρμέλο έχει καταστήσει σαφές ότι δεν θα γυρίσει", συνεχίζοντας ότι "κι η διοίκηση ξέρει ότι δεν υπάρχει μέλλον μεταξύ τους".

Κι οι φήμες για... απάντηση των Νικς στους Χιτ (έφεραν τους Τζέιμς και Μπος δίπλα στον Ουέιντ) πυκνώνουν, με τα σχέδια να αφορούν τον Αμάρε Στούνταμαϊρ, τον Κρις Πολ και φυσικά τον "Μέλο".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ