NBA

O Μάτζικ Τζόνσον πούλησε τις μετοχές του

O Μάτζικ Τζόνσον πούλησε τις μετοχές του

Ο Μάτζικ Τζόνσον πούλησε τις μετοχές των Λος Άντζελες Λέικερς που κατείχε, όπως ανακοίνωσε η ομάδα τη Δευτέρα (18/10).

Ο γιατρός Πάτρικ Σουν-Σιόνγκ, ο οποίος είναι γνωστός οπαδός των "λιμνανθρώπων", έχοντας εισιτήριο διαρκείας τα τελευταία 25 χρόνια, αγόρασε το μερίδιο του θρυλικού Μάτζικ Τζόνσον.

Ο Τζόνσον δήλωσε για αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή: " Νιώθω πραγματικά ταπεινός που υπήρξα παίκτης των Λέικερς για 13 χρόνια και που ήμουν ιδιοκτήτης για άλλα δέκα. Ευχαριστώ τον Δρ. Τζέρι Μπάς από τα βάθη της καρδιά και της ψυχής μου που μου επέτρεψε να ζήσω αυτήν την απίστευτη ευκαιρία. Θα συνεχίσω να συνεργάζομαι μαζί με τους Δρ. Μπας, Τζιν Μπας και το γενικό διευθυντή, Μιτς Κιούπτσακ, ώστε να συνεχίσουμε να έχουμε την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα του NBA. Είμαι και θα είμαι για μια ζωή με τους Λέικερς".

Το νεό μέλος της διοίκησης των Λέικερς, Σουν-Σιονγκ έχει διαδραματίσει πρωταρχικό ρόλο στην θεραπεία του καρκίνου. Είναι πρόεδρος του οικογενειακού ιδρύματος Τσαν Σουν-Σιονγκ, ενώ είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της All About Advanced Health. Επίσης είναι εκτελεστικός διευθυντής του UCLA Wireless Health Institute και καθηγητής της Μικροβιολογίας, της Ανοσολογίας, της Μοριακής Γενετικής και της Εμβιομηχανική στο UCLA.

Ο νέος αγοραστής δήλωσε για τον Μάτζικ Τζόνσον: " Ο Έρβιν Τζόνσον είναι ένα λαμπρό παράδειγμα της τελειότητας μέσα και έξω από τα παρκέ και είναι προνόμιο αποκτήσεις την διοικητική του θέση".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ