NBA

Ο Ρούντι επιστρέφει στην Ευρώπη!

Ο Ρούντι επιστρέφει στην Ευρώπη!

Συναγερμός στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, που αναζητούν ακόμα ενίσχυση στο ρόστερ τους, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός. Ο ατζέντης του Ρούντι Φερνάντεθ δήλωσε πως ο πελάτης του θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη! Συνεπώς, όσοι πιστοί προσέλθετε...

Ο Ρούντι Φερνάντεθ άνοιξε τα χαρτιά του. Όχι ο ίδιος, καθώς επί του παρόντος είναι απασχολημένος με την Εθνική Ισπανίας, αλλά μέσω του ατζέντη του.

Ο Άντι Μίλερ μίλησε στον Χόρχε Σιέρα του hoopshype.com και αποκάλυψε ότι ο διάσημος πελάτης του θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη. "Ετσι όπως τον ακούω, μου μοιάζει ότι έχει χάσει πια το ενδιαφέρον του για το ΝΒΑ και θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη. Το σίγουρο είναι πως δεν θέλει πια να παίξει για τους Μπλέιζερς. Το γυαλί στις μεταξύ τους σχέσεις έχει ραγίσει και δε νομίζω πως μπορεί να κολλήσει ξανά", είπε ο Αμερικανός ατζέντης.

Το πρόβλημα για τον Ρούντι είναι πως μετά την εντυπωσιακή πρώτη του χρονιά στο Πόρτλαντ, δεν είχε ανάλογη εξέλιξη ο ρόλος του στην ομάδα και ο χρόνος συμμετοχής του μειώθηκε. Ο Μίλερ, βέβαια, δεν το θέτει σε αυτή τη βάση, αλλά μιλά για εντελώς διαφορετική οπτική γωνία από την οποία βλέπουν τα πράγματα ο παίκτης και η ομάδα του. Η ουσία, ωστόσο, είναι πως η ρήξη είναι οριστική. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που δεν έχουν ευοδωθεί οι όποιες προσπάθειες για κάποια ανταλλαγή.

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Μπλέιζερς, Ριτς Τσο, επιβεβαίωσε πως η ομάδα διερεύνησε κάμποσες περιπτώσεις ανταλλαγής του Ισπανού, αλλά καμία εξ αυτών δεν προχώρησε. Κατά συνέπεια ο Ρούντι δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Αν συμβεί αυτό, θεωρείται βέβαιο πως Ρεάλ και Μπαρτσελόνα θα κάνουν κίνηση για να τον αποκτήσουν. Και θα έχουν το προβάδισμα, δεδομένου ότι ο Ρούντι θα προτιμήσει να γυρίσει στην πατρίδα του. Επειδή, όμως, όλα είναι θέμα χρημάτων, με τη σωστή προσφορά μπορεί να καταλήξει και αλλού. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωσή του. Αν θα κινηθεί και για την απόκτησή του, θα φανεί οσονούπω...

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ