NBA

Ρούντι: "Να βοηθήσω την ομάδα"

Ρούντι: "Να βοηθήσω την ομάδα"

Από τη στιγμή που δεν μπορεί να φύγει από το Πόρτλαντ που τον κρατά "δεμένο", ο Ρούντι Φερνάντεθ δηλώνει ότι θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την ομάδα του.

Η περίπτωση του Ρούντι Φερνάντεθ δεν είναι εύκολη καθώς το Πόρτλαντ τον κρατάει "δεμένο" με συμβόλαιο και δεν του δίνει το δικαίωμα να επιστρέψει στην Ευρώπη να αγωνιστεί, όπως ο ίδιος επιθυμεί διακαώς.

"Δεν θέλω να μιλήσω για την κατάστασή μου. Σκέφτομαι μόνο μέρα με τη μέρα πως να βοηθήσω την ομάδα", τόνισε ο Ρούντι Φερνάντεθ χωρίς να ξέρουμε ποιον έπεισε στην Ισπανία, καθώς είναι γνωστό ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, αλλά αυτό προς το παρόν δεν είναι εφικτό.

Την αλλαγή του Ρούντι εγγυάται και ο προπονητής των Μπλέιζερς Νέιτ ΜακΜίλαν, ο οποίος υποστηρίζει ότι: " Άκουσα ότι είναι στενοχωρημένος αλλά εγώ στο γήπεδο τον βλέπω να παίζει καλά και σκληρά. Μάλλον έχει σταματήσει να το σκέφτεται την αποχώρησή του καθώς όλο αυτό σε επηρεάζει και στο παρκέ.

Υπάρχουν μέρες που είναι επικοινωνιακός και ορεξάτος και κάποιες που είναι πιο απομονωμένος και προτιμάει να κάθεται μόνος του, αλλά αυτό γινόταν κυρίως στην αρχή".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ