NBA

Το καθυστερημένο "ευχαριστώ" του ΛεΜπρόν

Το καθυστερημένο "ευχαριστώ" του ΛεΜπρόν

Έστω και καθυστερημένα και αφού άκουσε τα εξ αμάξης, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είπε το μεγάλο ευχαριστώ που περίμενε το κοινό του Κλίβελαντ και φυσικά οι Καβαλίερς με τους οποίους αγωνίστηκε επί επτά συναπτά έτη.

Στο Κλίβελαντ λατρεύτηκε σαν "Βασιλιάς", αλλά όταν ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στους Μαϊάμι Χιτ "αποκαθηλώθηκε" μέσα σε μία νύχτα. Περίπου ένα μήνα μετά είπε το "ευχαριστώ" που περίμεναν οι οπαδοί του Κλίβελαντ.

Στο περιθώριο της φιλανθρωπικής εκδήλωσης «King for Kids», που διοργανώνει ο ίδιος κάθε χρόνο στη γενέτειρά του, αποφάσισε να βάλει στην άκρη μικρότητες και κακίες και είπε αυτό που περίμεναν από την αρχή Κλίβελαντ και Καβαλίερς.

"Στην πόλη του Κλίβελαντ, στους υποστηρικτές μου στο Κλίβελαντ, στους υποστηρικτές μου στο βορειοανατολικό Οχάιο, θέλω να πω ένα "ευχαριστώ" για τα τελευταία εφτά χρόνια και γι' αυτά που θα ακολουθήσουν στο μέλλον", τόνισε χαρακτηριστικά πριν επαναλάβει τα λόγια του για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση.

Ο Τζέιμς αφού παρουσιάστηκε φορώντας μία κόκκινη μπλούζα με τη λέξη Άκρον πάνω της που είναι η πόλη που γεννήθηκε παραδέχτηκε πως αυτή η μέρα που κάθε χρόνο πραγματοποιείται η συγκεκριμένη εκδήλωση, είναι η πιο σημαντική γι' αυτόν. " Είναι εκπληκτικό να μπορώ να δίνω πίσω στην πόλη που αγαπώ, κάποια από αυτά μου έχει δώσει", κατέληξε.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ